close search results icon

Καιρός: Νέο κύμα ζέστης μετά τις καταιγίδες του Σαββατοκύριακου

Ασταθής το διήμερο κι ανεβαίνει από Δευτέρα (15/8).

Ηαστάθεια που θα παρουσιάσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο δεν θα κρατήσει πολύ. Από Δευτέρα ο υδράργυρος θα αρχίσει και πάλι να σκαρφαλώνει ενώ θα περιοριστούν και οι άνεμοι. Με ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου μιλάει για ζέστη η οποία ωστόσο δεν θα διαρκέσει πολύ. Ακόμα παρουσιάζει τον τρόπο που ο καθένας μπορεί να υπολογίσει το που θα κυμανθούν οι θερμοκρασίες στην περιοχή του για το επόμενο δεκαήμερο.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Μετά την κατά τόπους έντονη αστάθεια του Σαβ/κύριακου, αρκετή ζέστη αναμένεται και πάλι από βδομάδα σε αρκετές περιοχές αλλά όπως σας έχω αναφέρει και πάλι εδώ κι ένα 10ήμερο περίπου, δεν φαίνεται ότι αυτό το νέο κύμα ζέστης θα έχει μεγάλη διάρκεια!

Μάλιστα μετά τις 21 Αυγούστου υπάρχουν ενδείξεις για νέα αστάθεια στη βόρεια όμως κυρίως Ελλάδα!

Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο από την ερχόμενη Κυριακή 14/8 μέχρι και την Τρίτη 16/8 με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυση από τις 17/8 στα 5-6 πρόσκαιρα στις 19/8 στα 6-7 μποφόρ!

Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία του επόμενου 10ήμερου στην περιοχή σας διαβάστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ!

screenshot-8-8nSHL.png

πηγή: tovima.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ