close search results icon

Κακοκαιρία Daniel: Λεωφορείο έπεσε στη θάλασσα, πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός

Εγκλωβισμένοι επιβάτες στα ΚΤΕΛ του Βόλου. 

Κακοκαιρία Daniel: Λεωφορείο έπεσε στη θάλασσα, πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός

Ακόμη και λεωφορείο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας Daniel που πλήττει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Μαγνησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα TheNewspaper.gr, ένα λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλος – Πλατανιάς Ν. Πηλίου, παρασύρθηκε από ορμητικά νερά και έπεσε στη θάλασσα, ενώ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το πήραν τα κύματα.

Ευτυχώς, ο οδηγός πρόλαβε και εγκατέλειψε το λεωφορείο, ενώ δεν υπήρχαν επιβάτες μέσα στο όχημα.

Την ίδια ώρα, αποκλεισμένα βρίσκονται δύο λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας σε Άγιο Δημήτριο Πηλίου και στον Προφήτη Ηλία στα Χάνια. Στην δεύτερη περίπτωση το σταθμαρχείο έχει χάσει την επικοινωνία με τον οδηγό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα. Σε κανένα λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες.

Εγκλωβισμένοι επιβάτες στα ΚΤΕΛ του Βόλου

Στο μεταξύ, δεκάδες επιβάτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα ΚΤΕΛ του Βόλου, καθώς η κακοκαιρία Daniel έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Σύμφωνα με πληροφορίες του mega, περισσότεροι από 30 πολίτες, που είχαν προορισμό διάφορες περιοχές της χώρας, παραμένουν εγκλωβισμένοι στα ΚΤΕΛ του Βόλου, όπου συνεχίζεται η έντονη βροχόπτωση.

Μία από τους επιβάτες ανέφερε πως βρίσκονται εκεί από τις 10:30, ενώ δεν έχουν καμία ενημέρωση. «Πήραμε το 112, την Πολιτική Προστασία, πήραμε τους πάντες, τίποτα. Δεν έχουμε πού να πάμε, ούτε πού να κοιμηθούμε το βράδυ, τίποτα. Είμαστε τουλάχιστον 50 – 60 άτομα εδώ μέσα, ούτε αυτοί ξέρουν τι να κάνουν» δήλωσε στην εκπομπή LiveNews.

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ