close search results icon

«Καμπάνα» 6 μηνών στον Καραπαπά και 3.5 στον Βρέντζο για τα αίσχη του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τα αίσχη στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για μισό χρόνο τιμωρήθηκε ο Κώστας Καραπαπάς για τα όσα απερίγραπτα έκανε στο πρόσφατο ντέρμπι της Λεωφόρου. Οι τρεις μήνες είναι για υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές. Στους 3.5 μήνες η αντίστοιχη ποινή στον Γιάννη Βρέντζο.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στον Κώστα Καραπαπά για τα αίσχη στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ τον τιμώρησε με έξι μήνες απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, σχεδόν δηλαδή μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι οι τρεις από τους έξι μήνες είναι για υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές.

Στον Γιάννη Βρέντζο επιβλήθηκε ποινή 3.5 μηνών απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο ενώ ο Δημήτρης Αγραφιώτης απαλλάχθηκε.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των παραγόντων του.

Οι ποινές αφορούν τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο και την είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών. Εκκρεμεί η πειθαρχική δίωξη σε Μαρινάκη και Βρέντζο για τις δηλώσεις που έκαναν μετά το παιχνίδι, που θα εκδικαστεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

4/ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ (Αντιπρόεδρος), Ι. ΒΡΕΝΤΖΟΣ (Μέλος Δ.Σ.) Δ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ (Αντιπρόεδρος):

- Απαλλάσσει τον 4ο εγκαλούμενο από τις αποδιδόμενες σε αυτόν πειθαρχικές παραβάσεις. Απαλλάσσει τον 2ο εγκαλούμενο της υπό στοιχεία 1) Α) πράξης. Απαλλάσσει τον 2ο εγκαλούμενο της υπό στοιχεία 1) Γ) (ι) πράξης καθ’ ο μέρος αφορά μόνο στην είσοδο αυτού στον αγωνιστικό χώρο. Απαλλάσσει τον 3ο εγκαλούμενο της υπό στοιχείο 1) Α) (ι) πράξης. Δέχεται κατά τα λοιπά ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις λοιπές αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.

- Επιβάλλει:

[Ι] Στον 2ο εγκαλούμενο Κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑ για την υπό στοιχεία 1) Β’) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. β’, του Π.Κ. της ΕΠΟ), για την υπό στοιχεία 1) Γ) (ι) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. δ Ι του ΠΚ της ΕΠΟ), για την υπό στοιχείο 1) Γ) (ιι) και (ιιι) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι του ΠΚ της ΕΠΟ) και για την υπό στοιχεία 1) Γ) (iv) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. δ Ι του ΠΚ της ΕΠΟ). Καθορίζει για τον 2ο εγκαλούμενο συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο έξι (6) μηνών.

- Επιβάλλει: [ΙΙ] Στον 3ο εγκαλούμενο Ι. ΒΡΕΝΤΖΟ για την υπό στοιχείο 1) Β) (ι) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. δ Ι του ΠΚ της ΕΠΟ) και για την υπό στοιχείο 1) Β) (ιι) απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. δ Ι του ΠΚ της ΕΠΟ) και για την υπό στοιχείο 1) Β) πράξη (είσοδος σε αποδυτήρια διαιτητών) απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ (άρθρο 12 παρ. 5 ΚΑΠ της ΕΠΟ). Καθορίζει για τον 3ο εγκαλούμενο συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο τριών (3) μηνών και δεκαπέντε (15) ημερών.

- Επιβάλλει: [ΙΙΙ] Στην 1η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄ και 15 παρ. 4 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ) (για την υπό στοιχείο 1) Β) πράξη του Κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑ και για την υπό στοιχείο 1) Α) (ιι) για Ι. ΒΡΕΝΤΖΟ) και χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ (άρθρο 5, 11 παρ. 3, 12, 10, παρ. 1 περ. β’ και δ Ι, 14 του ΠΚ της ΕΠΟ). Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή για την 1η εγκαλουμένη ΠΑΕ είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ