close search results icon

«Κανείς και καμία χωρίς ρεύμα, να καταργηθεί το Χρηματιστήριο Ενέργειας»

"Τα ειδοποιητήρια για διακοπές ηλεκτροδότησης έρχονται το ένα μετά το άλλο κι ότι στο στόχαστρο μπαίνουν πλέον και σχολεία". 

Σε νέα κινητοποίηση προχώρησε η Πρωτοβουλία «Ρεύμα για όλους και όλες», την ώρα που τα νοικοκυριά γονατίζουν από την ενεργειακή κρίση και την απροθυμία της κυβέρνησης να ελέγξει τα «ουρανοκατέβατα» υπερκέρδη των εταιρειών.

Στο πλαίσιο Μέρας Δράσης και Ενημέρωσης πλήθος κόσμου πραγματοποίησε διαμαρτυρία στο Σύνταγμα καταγγέλλοντας την «απάτη» της κυβέρνησης και «την τιμή στο ρεύμα, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ολιγαρχίας που υπηρετεί».

Η πρωτοβουλία τονίζει ότι οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώνουν τους ληστρικούς λογαριασμούς ενέργειας, επισημαίνοντας ότι τα ειδοποιητήρια για διακοπές ηλεκτροδότησης έρχονται το ένα μετά το άλλο κι ότι στο στόχαστρο μπαίνουν πλέον και σχολεία.

Στο κάλεσμα ζητά να μην μείνει κανείς και καμία χωρίς ρεύμα και την κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, όπως επίσης «να πάψουν να εγκληματούν όλα τα κόμματα του μνημονιακού τόξου απέναντι στον ελληνικό λαό».

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ