close search results icon

Καντεβέρε: «Ο Άρης μού έδειξε πίστη, ταιριάζω στο αγωνιστικό του στιλ»

Καντεβέρε: «Ο Άρης μού έδειξε πίστη, ταιριάζω στο αγωνιστικό του στιλ»

O Τίνο Καντεβέρε δεν κατάφερε να συνδυάσει με πρόκριση το επίσημο ντεμπούτο του με τον Άρη, στην αναμέτρηση με την Αράζ, αλλά αυτό δεν το εμποδίζει να δηλώνει αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν.

Ο 29χρονος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της χώρας και τόνισε ότι το ενδιαφέρον και η πίστη που έδειξαν οι κιτρινόμαυροι στο πρόσωπό του τον έκαναν να πει το "ναι".

«Πρώτον, ήταν μια μεταγραφή που ήρθε με πολλή σκέψη όσον αφορά τα παιδιά μου, το περιβάλλον και επίσης ένα νέο πρότζεκτ για την καριέρα μου. Είχα τις καλύτερες στιγμές μου στη Γαλλία, απόλαυσα κάθε μέρα, αλλά ένιωσα ότι χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση. Η ομάδα έδειξε πραγματικά τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και πίστη σε μένα», ανέφερε αρχικά ο Καντεβέρε στην Ηeraldonline.

Για το ντεμπούτο του:

«Δεν ήταν το τέλειο ξεκίνημα, καθώς ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Αλλά μείναμε στην ισοπαλία και δεν μπορέσαμε να περάσουμε».

Για το αγωνιστικό στιλ του Άρη:

«Παρακολούθησα την ομάδα να παίζει ένα παιχνίδι και ήταν εύκολο, πραγματικά, το είδος του ποδοσφαίρου που μου ταιριάζει πολύ. Ένα παιχνίδι με πάσες, ανοίγοντας χώρους ο ένας για τον άλλον, και επίσης με τη χρήση ταχύτητας στην επίθεση. Μπορεί να είναι καλό για μένα και την ομάδα».

Για την επιλογή να έρθει στην Ελλάδα:

«Τελευταία, η ελληνική Super League έχει προσελκύσει πολλά σπουδαία ταλέντα. Σίγουρα, θα είναι διαφορετικά, αλλά το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο παντού. Όσο η νοοτροπία και το σώμα είναι σε καλή κατάσταση, όλα μπορούν να πάνε πολύ καλά. Οπότε, ναι, ανυπομονώ για το καλύτερο εδώ».

Για τους στόχους τους δικούς του και του Άρη:

«Πρώτα απ ‘όλα, θέλω να βελτιωθώ από τις προηγούμενες σεζόν και να βεβαιωθώ ότι θα παραμείνω σε φόρμα ώστε να μπορώ να παίξω τα περισσότερα παιχνίδια και να έχω καλά στατιστικά. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να διατηρηθώ σε καλή φόρμα και να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει, φυσικά, κάτι καλύτερο από την περασμένη σεζόν.

Έρχομαι εδώ με τόση φιλοδοξία και θα προσπαθήσω να τα πάω καλύτερα από την περασμένη σεζόν. Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε ό,τι κάνω.

Είναι ακόμα ένα νέο περιβάλλον και πολλά πρέπει να προσαρμοστούν ακόμη από την πλευρά μου. Αλλά νομίζω ότι όλα είναι έτοιμα και μας περιμένουν συναρπαστικές στιγμές. Έχω περάσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά αυτή τη στιγμή, θα ήθελα να παραμείνω σε φόρμα και να έχω περισσότερο χρόνο παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν φυσικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ