close search results icon

Κάργας: Το πρώτο ραντεβού στο Κιλκίς, η τρέλα και το τατουάζ με τον αριθμό 4

Ο Κάργας, υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την προοπτική της ανανέωσης για ένα ακόμη.

Μετά την εμπλοκή που παρουσίασε το θέμα του 25χρονου Γερμανού στόπερ, του Μάρκος Ρέντε από την Χέρακλες, υπήρξε ενεργοποίηση για τον Γιάννη Κάργα από ανθρώπους που βρίσκονται εντός και...δίπλα στον ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Ο Κάργας, υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την προοπτική της ανανέωσης για ένα ακόμη.

Πάντως, το πρώτο ραντεβού, μετά την λήξη του πρόσφατου πρωταθλήματος, είχε γίνει στο Κιλκίς. Στην γενέτειρα του παίκτη. Εκεί είχε βρεθεί άνθρωπος του ΠΑΟΚ και είχε συζητήσει μαζί του, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Από τότε, είχε αρχίσει το «ψηστήρι». Ο Κάργας δεν είχε κρύψει πως είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ, άλλωστε όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική φωτογραφία που δημοσιεύουμε, έχει τατουάζ με τον αριθμό 4.

Συμβολίζει την θύρα των φανατικών οπαδών του Δικεφάλου. Το βασικό πάντως, ανεξάρτητα από τα οπαδικά κριτήρια, είναι ο Κάργας και κάθε παίκτης που έρχεται, να μπορέσει να προσφέρει για τον πρωταθλητισμό που θέλει να κάνει η ομάδα. Όπως λένε οι εκπρόσωποί της. Αυτό είναι το ζητούμενο.

πηγή: metrosport.gr (Γιώργος Καστάνης)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ