close search results icon

Καρυώτες Γιαννιτσών: Υπέροχοι ως...Ανατολικορωμυλιώτες! -Όμορφος χορός και κοπή πίτας

Έγινε το ετήσιο ξεφάντωμα με πλούσια παράδοση και πολλά δώρα. 

Καρυώτες Γιαννιτσών: Υπέροχοι ως...Ανατολικορωμυλιώτες! -Όμορφος χορός και κοπή πίτας

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Τον ετήσιο χορό αλλά και την κοπή πίτας έκανε ο Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Καρυωτών Γιαννιτσών, στο "Ονείρων Ζεύξις" στα Γιαννιτσά, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Συλλόγου, που χρόνια τώρα προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα. 

07.jpg
08.jpg
09-eAPLP.jpg
06.jpg
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Καρυωτών Γιαννιτσών Κική Παπαδοπούλου που οργάνωσαν άψογα μαζί με τα μέλη του ΔΣ την όμορφη βραδιά.

Άψογη η διοργάνωση, με την Πρόεδρο του Συλλόγου Κική Παπαδοπούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να είναι συνέχεια επί ποδός, με αποτέλεσμα να ήταν όλα στην...εντέλεια! Τμήματα του Συλλόγου, από τα μικρούλια έως και μεγαλύτερες ηλικίες, νέα παιδιά όλοι, έδωσαν το "παραδοσιακό στίγμα" και κατόπιν ο κόσμος χόρεψε με την ψυχή του στους ρυθμούς της παραδοσιακής ορχήστρας.

10-h9XIR.jpg
12-PTZW3.jpg
11-Y5eqj.jpg

Επίσης, τιμήθηκαν πρόσωπα που προσέφεραν στον Σύλλογο, με τα κομμάτια της βασιλόπιτας να δίδονται προς αυτούς. Την διαδικασία κοπής της πίτας αλλά και τον χορό τίμησε η δημοτική αρχή και η αντιπολίτευση του Δήμου Πέλλας, με την παρουσία του Δημάρχου, Αντιδημάρχων και πλειάδα δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, αλλά και νεότερους υποψήφιους. Στην εκδήλωση βρέθηκαν και οι Βουλευτές της Πέλλας, καθώς και υποψήφιοι Βουλευτές. 

05.jpg
03.jpg
02.jpg
Ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης τίμησε την εκδήλωση.

Στον κόσμο μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια, τα οποία έκρυβαν φλουράκια που κέρδιζαν δώρα, ενώ υπήρξε και λαχειοφόρο αγορά που επίσης μεταφραζόταν σε πλειάδα δώρων που πολλοί τυχεροί κέρδισαν και θα χαρούν. 

Το "κυρίως" φλουρί "έπεσε" στη Δημοτική σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης Αναστασία Δαρδανελιώτη.

328936519-903755357720898-7037684048537208129-n.jpg



 







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ