close search results icon

Καστερίδης από Κρύα Βρύση: γνωρίζουμε τον τρόπο για να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας!

Καστερίδης από Κρύα Βρύση: γνωρίζουμε τον τρόπο για να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας!

Η συγκέντρωση στην Κρύα Βρύση που έκλεισε τον κύκλο της προεκλογικής περιόδου, είχε μεγάλη κοσμοσυρροή και ιδιαίτερο παλμό και δυναμική.

Έδωσε το μήνυμα και τη σιγουριά της νίκης. Οι συμπολίτες μας, οι συνδημότες, ψήφισαν ήδη! Ψήφισαν τους ανθρώπους που ξεκίνησαν να αλλάξουν την πορεία του Δήμου. Ψήφισαν όσους από αύριο, έχουν τη γνώση αλλά και την όρεξη να τρέξουν, να προσπαθήσουν και να πετύχουν.

Ο κ. Καστερίδης με μια εμπνευσμένη ομιλία και μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό αναφέρθηκε στα προβλήματα της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης, αλλά επεσήμανε και τις λύσεις που θα δώσει ο συνδυασμός Πέλλα δήμος για όλους μέσα από το μετρήσιμο και αποτελεσματικό πρόγραμμα των 6 προτεραιοτήτων

Ιδιαίτερα τόνισε το πρόγραμμα του όσο αφορά την δημοτική ενότητα Κρύας Βρύσης, τις προτεραιότητες, τα έργα υποδομής που πρέπει που θα έχει επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του.

Ο κ. Καστερίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σχεδιάζουμε έναν λειτουργικό, αποτελεσματικό και ανθρώπινο Δήμο. Με ισόρροπη ανάπτυξη για όλες τις κοινότητες ενωμένοι θα προχωρήσουμε για να κτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Πέλλας. Έχουμε τη μέθοδο και γνωρίζουμε πως θα το πετύχουμε. Γνωρίζουμε τον τρόπο. Αγαπάμε τον τόπο μας. Είναι θέμα τιμής για εμάς να μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια στο τέλος του δρόμου».

Στοιχεία Επικοινωνίας με το συνδυασμό «Πέλλα Δήμος για όλους»:

6947 429514 – www.kasteridis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ