close search results icon

Καστρίτης: «Ήμασταν πολύ λίγοι για ακόμα μία φορά, δίκαιη νίκη του Λαυρίου»

Καστρίτης: «Ήμασταν πολύ λίγοι για ακόμα μία φορά, δίκαιη νίκη του Λαυρίου»

Ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Λαύριο αναφέρθηκε στη ψυχολογία των παικτών του, η οποία έχει επηρεαστεί, ενώ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Λαυρίου.

Αναλυτικά όσα είπε: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν το τελείωμα μιας δύσκολης εβδομάδας. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ επηρεασμένα ψυχολογικά, είναι δύσκολο να ξεπεράσουν την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. Είναι πολύ στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι. Είναι μεγάλοι μαχητές και εργάτες. Προφανώς, είναι δουλειά μας να έχουμε κοντή μνήμη και συνεχίζουμε αλλά αυτό δεν μπορώ να μην δεν πω πως τα παιδιά αυτά ξεπερνούν πάντα τον εαυτό τους.


Ήμασταν πολύ λίγοι για ακόμα μία φορά. Ήταν καθοριστικές οι απουσίες των Χάγκινς και Σανόγκο. Δεν είναι δικαιολογία αυτό όμως... Τα παιδιά έχουν την απόλυτη στήριξή μας και αναγνώριση της προσπάθειάς τους.

Στο αγωνιστικό, είχαμε σχεδόν ίδια δίποντα και βολές με το Λαύριο αλλά και σε διάφορες στατιστικές. Κρίθηκε στα τρίποντα το παιχνίδι, δεν μπορέσαμε να βάλουμε 2-3 τέτοια σουτ ακόμα. Δίκαιη η νίκη του Λαυρίου, έπαιζε για την επιβίωσή του και το ήθελε πάρα πολύ. Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε ένα σημαντικό ματς στην έδρα μας (σ.σ. με Ιωνικό). Πρέπει να δουλέψουμε όπως πρέπει και μπροστά στον κόσμο μας να πάρουμε την νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ