close search results icon

Καταδικάζει η Νέα Δημοκρατία την επίθεση στη βουλευτή Καβάλας, Αγγελική Δεληκάρη μέσα στην εκκλησία

Το συμβάν έγινε στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο Γηροκομείο.


Με ανακοίνωση της η ΝΔ καταδικάζει την πρωτοφανή επίθεση με χειροδικία που δέχθηκε η βουλυτής του κόμματος της, Αγγελκή Δεληκάρη, μέσα σε εκκλησία γιατί είχε ψηφίσει το νομοσχέδιο για τους ΛΟΑΤΚΙ.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού. Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία. Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο – στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία – δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία. Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας proininews, το συμβάν έγινε στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο Γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, όταν η γυναίκα πλησίασε τη βουλευτή Αγγελική Δεληκάρη, την έβρισε και τη χαστούκισε.

Το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στη θεία λειτουργία της κ. Δεληκάρη.

Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αφορμή το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τελικά χαστούκισε τη βουλευτή.

Η βουλευτής αντέδρασε πολύ ψύχραιμα ενώ οι λοιποί παρόντες αποδοκίμασαν τη δράστιδα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η δράστις φέρεται να έχει σχέση με τη«Νίκη» και να ήταν υποψήφια βουλευτής με το ίδιο κόμμα.

πηγή: eleftherostypos.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ