Καταγγελία Αντιδημάρχου Αλμωπίας για εγκατάλειψη σκύλου στη Ξιφιανή

Έντονη αντίδραση προκάλεσε η νέα περίπτωση εγκατάλειψης ζώου στην Ξιφιανή Αλμωπίας, με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τα αδέσποτα, κ. Θοδωρή Σαμαρά, να καταγγέλλει δημόσια το περιστατικό.
Σύμφωνα με ανάρτηση του ίδιου, άγνωστος οδηγός με λευκό αυτοκίνητο εγκατέλειψε το βράδυ της Παρασκευής ένα σκυλάκι στα κοιμητήρια του χωριού. Όπως τονίζει, ο δράστης καταγράφηκε από κάμερες παρακείμενου κτήματος, ενώ το περιστατικό έγινε αντιληπτό και από αυτόπτες μάρτυρες.
«Εσύ λοιπόν με το άσπρο αμάξι που εγκατέλειψες χθες το βράδυ αυτό το σκυλάκι, να είσαι σίγουρος ότι θα σε βρω. Και θα σε βρω γιατί πέρασες μπροστά από κτήμα που έχει κάμερες. Και σε είδαν και μάτια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, προειδοποιώντας πως το περιστατικό δεν θα μείνει ατιμώρητο.
Ο Αντιδήμαρχος υπενθύμισε ότι είχε ήδη προειδοποιήσει πως σε επόμενη εγκατάλειψη θα ακολουθηθεί η αυστηρότερη δυνατή διαδικασία. «Αυτή η ιστορία στον δικό μας δήμο πρέπει να τελειώνει. Ήρθε η ώρα να παραδειγματιστούν όλοι από το πρόστιμο που θα σου επιβληθεί», δήλωσε με έμφαση.
Το περιστατικό αναδεικνύει για ακόμη μία φορά το σοβαρό ζήτημα των εγκαταλείψεων ζώων συντροφιάς στον Δήμο Αλμωπίας, με τις τοπικές αρχές να δηλώνουν αποφασισμένες να επιβάλλουν αυστηρά πρόστιμα και να προχωρήσουν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την προστασία των αδέσποτων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Street Tennis στην Αριδαία – Προεόρτια για τα μεγάλα πρωταθλήματα
18 Αυγούστου 2025 -
Ένας πρωταθλητής του ΝΒΑ στον Αρη
18 Αυγούστου 2025 -
Άρης: Βελτιώθηκε και άρεσε
18 Αυγούστου 2025 -
Έφυγε από την ζωή η Ελένη Καρπέτα – Πρώτη σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου
18 Αυγούστου 2025
ΣΧΟΛΙΑ