close search results icon

Καθ' ομολογίαν Serial Killer η οικιακή βοηθός στη Ρόδο: Η κατάθεσή της, πώς δολοφόνησε τις 4 γυναίκες

Η 45χρονη serial killer ομολόγησε 3 δολοφονίες ηλικιωμένων

Καθ' ομολογίαν Serial Killer η οικιακή βοηθός στη Ρόδο: Η κατάθεσή της, πώς δολοφόνησε τις 4 γυναίκες


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας, μετά την ομολογία της 45χρονης οικιακής βοηθού -που δολοφόνησε με μαξιλάρι ηλικιωμένη γυναίκα που φρόντιζε στο σπίτι της στο νησί της Ρόδου- ότι έχει σκοτώσει ακόμα τρεις γυναίκες .

Η 45χρονη συλληφθείσα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σοβαρές ψυχολογικές διαταραχές ενώ το 2002 είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική της Λέρου, καθώς είχε προσπαθήσει να πνίξει το μόλις ενός έτους αγοράκι της.

Τα στελέχη της ασφάλειας προσπαθούν να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τα εγκλήματα που υποστήριξε ότι διέπραξε.

Η 45χρονη serial killer ομολόγησε 3 δολοφονίες ηλικιωμένων

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ίδια φέρεται να υποστήριξε ότι το 2011 στη Λέρο σκότωσε την 63χρονη Π.Ε. την οποία φρόντιζε.

Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε πως ανέμιξε μεγάλη ποσότητα διαφόρων φαρμάκων σε νερό και αφού τα έβαλε σε σύριγγα τα χορήγησε μέσω στόματος στην 63χρονη με αποτέλεσμα τον θάνατο της.

Πέρασαν, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, 11 ολόκληρα χρόνια μέχρι να διαπράξει την δεύτερη δολοφονία.

Έδωσε σε ηλικιωμένη με διαβήτη γιαούρτι με μεγάλη ποσότητα ζάχαρης

Τον Ιανουάριο ή Φεβρουάριο του 2022 και ενώ φρόντιζε την 86χρονη Σ.Β. που έπασχε από διαβήτη, έβαλε, όπως ανέφερε, μεγάλη ποσότητα ζάχαρης μέσα σε γιαούρτι και της το έδωσε με σύριγγα από το στόμα. Η γυναίκα λόγω της εν λόγω ποσότητας που εισήλθε στον οργανισμό της, κατέληξε.

Χτύπησε 70χρονη η οποία κατέληξε 5 μέρες μετά

Η τρίτη δολοφονία που φέρεται να αποκάλυψε έγινε λίγο καιρό μετά, τον Μάιο του 2022.

Θύμα, η 70χρονη Τ.Θ., την οποία φέρεται να χτύπησε με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή έπειτα από πέντε ημέρες.

Όπως προκύπτει, λόγω του ότι οι άνθρωποι που φρόντιζε ως οικιακή βοηθός ήταν ηλικιωμένοι και με προβλήματα υγείας, οι θάνατοί τους είχαν αποδοθεί σε άλλα αίτια.

Σκότωσε την 75χρονη στη Ρόδο επειδή δεν την άφηνε να κοιμηθεί

Το κουβάρι της υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται χθες το πρωί, όταν η 45χρονη τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση λέγοντας πως είχε σκοτώσει την 75χρονη στο χωριό Καλυθιές της Ρόδου.

Μάλιστα φέρεται να προσπάθησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη της λέγοντας στους αστυνομικούς πως η άτυχη γυναίκα δεν την άφηνε να κοιμηθεί.

 iefimerida.gr

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ