close search results icon

"Kαθαρίζει" τους ισολογισμούς ο Ιωάννης Σέλκος

"Kαθαρίζει" τους ισολογισμούς ο Ιωάννης Σέλκος

Σημαντικές οικονομικές εκρεμμότητες ετών του Δήμου Αλμωπίας βρίσκουν την λύση τους έπειτα από τους χειρισμούς του αντιδημάρχου Οικονομικών Ιωάννη Σέλκου. Ο νεαρός οικονομολόγος στα τρία χρόνια της θητείας του έχει κατορθώσει να παράγει σημαντικό έργο, τακτοποιώντας υποθέσεις έτων. 

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής ψηφίστηκε ο ισολογισμός του 2019 ενώ επί ημερών της σημερινής δημοτικής αρχής και της αντιδημαρχίας του Ιωάννη Σέλκου ολοκληρώθηκαν οι ισολογισμοί του 2017 και του 2018 ενω ήδη ετοιμάζεται και ο ισολογισμός του 2020, ο οποίος σύντομα θα έρθει προς ψήφιση. Η ψήφιση των ισολογισμών είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την εύρυθμη οικονομική λειτουργία του Δήμου, με τον Ιωάννη Σελκο να "κλείνει" υποθέσεις που θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί από προηγούμενες διοικήσεις. 

Ο Ιωάννης Σέλκος εκτός όμως από το οικονομικό χαρτοφυλάκιο, είναι υπεύθυνος και για τον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης, έτσι ο ίδιος σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και τα υπόλοιπα μέλη της δημοτικής αρχής βοήθησε και στην τεκμηρίωση της πρότασης ενίσχυσης των αγροτών και των παραγωγών κερασιού. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ