close search results icon

Κετικίδης: Μας απασχόλησε το θέμα του ΔΑΚ Αριδαίας

Κετικίδης: Μας απασχόλησε το θέμα του ΔΑΚ Αριδαίας

Δήλωση για το ΔΑΚ Αριδαίας έκανε ο Γιάννης Κετικίδης. Ο αντιδήμαρχος Αλμωπίας δήλωσε 

Ως δημοτική αρχή μας απασχόλησε το θέμα του ΔΑΚ Αριδαιας από την πρώτη στιγμή.
Η εικόνα του δεν τιμάει κανέναν και απαιτούνται άμεσα έργα ανακαίνισης και αποκατάστασης καθὼς από την κατασκευή του δεν έχει γίνει ποτέ σοβαρή συντήρηση ούτε και εργασίες ανακαίνισης.

Για αυτό το λόγο έχουμε δημοπρατήσει έργο ενεργειακής αναβάθμισης ύψους 2.000.000€, στο οποίο έχουμε εργολάβο με τις εργασίες να ξεκινάνε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι ομάδες που στεγάζονται έχουν ενημερωθεί σχετικά. Επιπλέον οι ομάδες σε συνεργασία με τον δήμο εκπόνησαν τα απαραίτητα έγγραφα για να βρουν προσωρινά εναλλακτική έδρα.

Αυτός είναι ο λόγος που όλες οι ομάδες που στεγάζονται εκεί έπρεπε να δηλώσουν διαφορετικη έδρα για την φετινή χρονιά ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο κλειστό δημοτικό στάδιο και να ξαναγίνει ένα στολίδι για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής όπως όλοι επιθυμούμε. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται κλειστό για αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Τα ψέματα που γράφονται σε μερίδα του τύπου ακόμα και για μελέτη που βρίσκεται στα συρτάρια… καλό θα είναι να ανασκευάσουν…

Το συγκεκριμένο έργο έχει δημοπρατηθεί και ο διαγωνισμός έχει τελειώσει αφού τελείωσαν και τα δικαστήρια μεταξύ των υποψήφιων οικονομικών φορέων!

Να σημειώσουμε ότι ο διαγωνισμός ξεκίνησε το 2020 και τελείωσε το 2023 με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και δικαστήρια 2 ετών!!

Ενδεικτικά σας παραθέτω έγγραφο (από τα αναρίθμητα που αφορούν το συγκεκριμένο έργο) της τεχνικής υπηρεσίας που υποδηλώνει και την κατακύρωση του εργου σε συγκεκριμένο οικονομικό φορέα!

Επίσης παραθέτω απόσπασμα από το τελευταίο πρακτικό της επιτροπής από το οποίο σε 3 σελίδες αναφέρονται κατά σειρά όλα τα έγγραφα και αποφάσεις συλλογικών οργάνων που απαιτήθηκαν για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού του έργου!

Καλό θα είναι μερικές φορές να γράφουμε και αλήθειες!

Σε άλλα νέα, το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού δημοτικού σταδίου Αριδαίας προϋπολογισμού 2.000.000€ που όλοι περιμένουμε, ξεκινάει να υλοποιείται επιτέλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ