close search results icon

Κική Παπαδάκη από τα Γιαννιτσά: «ζητάμε ισχυρή εντολή ανατροπής των συσχετισμών και των αδιεξόδων…»

Κική Παπαδάκη από τα Γιαννιτσά: «ζητάμε ισχυρή εντολή ανατροπής των συσχετισμών και των αδιεξόδων…»

Προεκλογική μεν, πρωτότυπη δε, πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στην Πέλλα, Κυριακή (Κική) Παπαδάκη το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου 2023, στο ξενοδοχείο Pella στα Γιαννιτσά.

kiki-papadaki-giannitsa-pellanewsdsc-0036-kVucR.jpg

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών η Σύμβουλος αγροτικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων έδειξε πανέτοιμη να ανταποκριθεί στην επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να της εμπιστευτεί μια θέση στο ψηφοδέλτιο της παράταξης. Η κα Παπαδάκη άλλωστε αποδεικνύει καθημερινά στη δουλειά της και το απέδειξε και στις προηγούμενες εκλογές ότι διακατέχετε από αρχές και αξίες που αντιπροσωπεύουν αυτό το οποίο οραματίζεται και η ίδια για την Πέλλα και την χώρα της.

kiki-papadaki-giannitsa-pellanewsdsc-0031-tb9ir.jpg

Το νέο ήθος στην πολιτική επιζητεί η κα Παπαδάκη τονίζοντας προς τον κόσμο που την καταχειροκρότησε ότι οφείλουν να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στις πλάτες τους.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να διαλύονται οι ζωές μας από δύο τυχοδιωκτικά κόμματα που νοιάζονται μόνο για τη νομή της εξουσίας» τόνισε μεταξύ άλλων υπογραμμίζοντας την ανάγκη πολιτικής αλλαγής.

kiki-papadaki-giannitsa-pellanewsdsc-0162-92rNm.jpg
(από αριστερά) ο πρώην βουλευτής Πέλλας κ. Γιουματζίδης, ο κ. Κεγκέρογλου, η Κική Παπαδάκη και ο κ. Τιμοσίδης
Θύμισε τα «Ζάππεια» και τις πλατείες της οργής τονίζοντας την αξιοπρέπεια με την οποία ηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης μακρυά από συμφέροντα με λύσεις και προτάσεις για την ουσιαστική πολυεπίπεδη ανάπτυξη της χώρας.


Παρακολουθήστε τη δυναμική ομιλία της υποψήφιας βουλευτή


Δεν ήταν όμως μόνον η ομιλία της κας Παπαδάκη που κέντρισε το ενδιαφέρον των παραβρισκόμενων αλλά και η παρουσία δύο βαρυσήμαντων στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Του βουλευτή και πρώην υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου και του πρώην υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Μιχάλη Τιμοσίδη.

kiki-papadaki-giannitsa-pellanewsdsc-0093-bOULD.jpg


Ο κ. Κεγκέρογλου, έμπειρος πολιτικός καθήλωσε θα λέγαμε το κοινό με την ανάλυση του επισημαίνοντας με αριθμούς και παραδείγματα γιατί ο κόσμος πρέπει να εμπιστευτεί το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

kiki-papadaki-giannitsa-pellanewsdsc-0099-nJ5GK.jpg

Από τη μεριά του ο κ. Τιμοσίδης, γιατρός ο ίδιος στο επάγγελμα μίλησε για τη διάλυση της υγείας τα τελευταία χρόνια και την αναγκαιότητα να ξαναχτιστεί ένα κοινωνικό κράτος με οδηγό το ΠΑΣΟΚ.

Η ομιλία του κ. Τομοσίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ