close search results icon

Κυκλώνας Ίαν: Ρεπόρτερ από τη Φλόριντα έβαλε… προφυλακτικό στο μικρόφωνό της

Κυκλώνας Ίαν: Ρεπόρτερ από τη Φλόριντα έβαλε… προφυλακτικό στο μικρόφωνό της

Ένας εξαιρετικά επικίνδυνος κυκλώνας κατηγορίας 4 χαρακτηρίστηκε ο Ίαν όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων των ΗΠΑ (NHC). Ο κυκλώνας βρίσκεται περίπου 125 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νέιπλς στη Φλόριντα των ΗΠΑ, συνοδευόμενος από ανέμους που φτάνουν τα 220 χιλιόμετρα την ώρα. Αξίζει να σημειωθεί πως το δίκτυο ηλεκτροδότησης της Κούβας κατέρρευσε αργά το βράδυ της Τρίτης (27/9) και ολόκληρη η νήσος της Καραϊβικής έμεινε χωρίς ρεύμα μετά το πέρασμα του κυκλώνα Ίαν, που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στο δυτικό τμήμα της χώρας, φέρνοντας σφοδρούς ανέμους, βροχοπτώσεις και πλημμύρες.

Μία ρεπόρτερ από τη Φλόριντα η Κάιλα Γκέιλερ, που κάλυπτε το γεγονός έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter, εξαιτίας της παράξενης εμφάνισης του μικροφώνου που κρατούσε.

Η ρεπόρτερ του NBC2 μετέδιδε τα τελευταία νέα για το μετεωρολογικό φαινόμενο από ένα πάρκινγκ στο Φορτ Μάγιερς της Φλόριντα. Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά αντίξοες… Η κάμερα την «τσάκωσε» να έχει περάσει στο μικρόφωνό της ένα… προφυλακτικό.

Η ρεπόρτερ όπως ήταν φυσικό έγινε viral, με τα σχόλια των χρηστών να παίρνουν «φωτιά». Όπως εξήγησε η ίδια η δημοσιογράφος « Η χρήση προστασίας στο ρεπορτάζ είναι συχνά απαραίτητη λόγω των καιρικών συνθηκών» έσπευσε να απαντήσει η Γκέιλερ με story της στο Instagram.

«Πολλοί άνθρωποι με ρώτησαν τι είναι αυτό στο μικρόφωνό μου. Είναι αυτό που νομίζετε. Ένα προφυλακτικό. Βοηθάει στην προστασία του εξοπλισμού. Αυτά τα μικρόφωνα δεν πρέπει να βραχούν. Φυσάει και βρέχει πολύ έτσι πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, δηλαδή να φορέσουμε ένα προφυλακτικό στο μικρόφωνο», είπε η ρεπόρτερ.

Ο συνάδελφος της Γκέιλερ, Τζεφ Μπουτέρα, μοιράστηκε στο Twitter μια κοντινή φωτογραφία της Γκέιλερ με το μικρόφωνό της. «ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΩΝΑ» ανέφερε η λεζάντα της ανάρτησης. «Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να παραμείνει στεγνό ένα μικρόφωνο» εξήγησε ο δημοσιογράφος.

newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ