close search results icon

Κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών στα Γιαννιτσά για τη σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου

Οι κάτοικοι των Γιαννιτσών μπορούν να ενημερωθούν από στελέχη της Enaon EDA.

Κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών στα Γιαννιτσά για τη σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου

Η Enaon EDA, Ελληνική Εταιρεία Διανομής Αερίων, θυγατρική της Enaon, ανακοινώνει ότι η κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών θα βρίσκεται στα Γιαννιτσά για την εξυπηρέτηση των κατοίκων που ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

Ειδικότερα, η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στον Πεζόδρομο Ελευθερίου Βενιζέλου, τη Δευτέρα 21/9/2026 κατά τις ώρες 10: 00 – 14:00 και 17:00–19:00.

Οι κάτοικοι των Γιαννιτσών μπορούν να ενημερωθούν από στελέχη της Enaon EDA σχετικά με την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην περιοχή, καθώς και να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο, την υποβολή αίτησης σύνδεσης και τη σύναψη σύμβασης σύνδεσης.

Tο έργο για την ανάπτυξη του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά συγχρηματοδοτείται από κεφάλαια της Εταιρείας και πόρους του ΕΣΠΑ 2021-2027 μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου, υπάρχει για όλους τους οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης.

Για πρόσθετες πληροφορίες, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 11150, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της Enaon, στον ακόλουθο σύνδεσμο https://ena-on.com/epikoinonia/.

graphics-van-expos-2026-giannitsa.png


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ