Κίνηση ανθρωπιάς από Σουλιώτη και Πασχάλη
Μια κίνηση άξια συγχαρητηρίων διοργανώνεται στην Έδεσσα από την Δήμητρα Σουλιώτη και τον αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Πασχάλη. Συγκεκριμένα η Δήμητρα Σουλίωτη, που πέρασε τα φοιτητικά της χρόνια στην Καρδίτσα, δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη απέναντι στη βιβλική καταστροφή που υπέστη η πόλη της Θεσσαλίας.
Έτσι και σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Πασχάλη θα συγκεντρωθούν ήδη πρώτης ανάγκης στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας από αύριο Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και ώρες 10 με 18:00. Το Σάββατο η ώρα συγκέντρωσης θα είναι 10 με 15:00.
Ήδη παρατηρείται μεγάλη κινητοποίηση στα social media από νεαρούς χρήστες του διαδικτύου. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ο Δήμος Έδεσσας και η δημοτική αρχή του Δημήτρη Γιάννου δείχνει ανθρώπινο πρόσωπο απέναντι στους συμπολίτες που το έχουν ανάγκη, αξιωποιώντας κάθε πρωτοβουλία πολιτών της Έδεσσας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε στο Σεράγεβο ο ΠΑΟΚ
06 Οκτωβρίου 2026 -
Δήμος Πέλλας: Νέος Γενικός Γραμματέας ο Νίκος Βασιλειάδης
06 Οκτωβρίου 2026