close search results icon

«Κιβωτός του Κόσμου»: Κλειδωμένα παιδιά σε διαμέρισμα;

Καταιγιστικές εξελίξεις. 

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθώς σε ένα περίεργο διαμέρισμα, το οποίο ανήκει στη δομή φιλοξενίας ανηλίκων «Κιβωτός του Κόσμου» λειτουργεί σαν «φυλακή», καθώς τα παιδιά βγαίνουν μόνο όταν τους ανοίγει ένας ψηλός, μελαχρινός κύριος.

Σύμφωνα με το DEBATER, όπως καταγγέλλει γειτόνισσα που μένει δίπλα από το συγκεκριμένο διαμέρισμα στην πολυκατοικία εδώ και εννέα χρόνια, τα παιδιά που είναι ηλικίας κυρίως 18-19 ετών αλλά και ανήλικα δεν βγαίνουν αν δεν τους ανοίξουν την πόρτα.

«Έρχεται ένας ψηλός, μελαχρινός κύριος 40-50 ετών και τους ανοίγει την πόρτα και όταν δεν είναι εδώ δεν μπορούν να βγουν», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα σημειώνει πως «τα παιδιά δουλεύουν το πρωί και επιστρέφουν τα παιδιά και δεν ανοίγουν την πόρτα».

Όπως είπε «δεν έχει παρατηρήσει κάτι άλλο περίεργο εκτός του ότι το βράδυ και αφού επιστρέψουν τα παιδιά».

Τέλος όπως η ίδια και ένοικοι της πολυκατοικίας έμαθαν πριν έξι μήνες ότι το εν λόγω διαμέρισμα ανήκει στην «Κιβωτό του Κόσμου». Μάλιστα όταν ο δημοσιογράφος του DEBATER χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος, απάντησε ένα νεαρό άτομο ηλικίας περίπου 17-18 ετών, το οποίο όταν έμαθε την επαγγελματική ιδιότητα ακούστηκε φοβισμένο και σταμάτησε να μιλάει.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» διαψεύδει την καταγγελία. Συγκεκριμένα σε επικοινωνία του DEBATER με τη δομή ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο διαμέρισμα σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί ως τιμωρητικό μέρος. Τα παιδιά από τη δομή απλώς κοιμούνται εκεί και δεν είναι κλειδωμένα.

Ακόμα όπως υποστηρίζει η «Κιβωτός του Κόσμου» τα παιδιά συμμετέχουν σε διάφορες εργασίες και προγράμματα της δομής στον Κολωνό και τα πηγαινοφένει οδηγός.

πηγή: instanews.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ