close search results icon
"Κλείδωσε" το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην Πέλλα

Χωρίς σημαντικές αλλαγές - σε σχέση με το ψηφοδέλτιο του 2019-  θα είναι το ψηφοδέλτιο της Νεάς Δημοκρατίας Πέλλας  στις προσεχείς εκλογές, αφού μοναδική αλλαγή θα είναι αυτή  τονυ Δήμαρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου στην θέση του Στάθη Φουντουκίδη,- ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας,- μιας και στο στρατόπεδο του κυβερνώντος κόμματος θεωρούν πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. 

Υποψήφιοι θα είναι εκ νέου -όπως ήταν και αναμενόμενο- οι τρεις εν ενεργεία βουλευτές Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης και Λάκης Βασιλειάδης, οι οποίοι και θα διεκδικήσουν την επανεκλογή τους.  

voyleftes.jpg

Οι τρεις βουλευτές ήταν άλλωστε σίγουροι πως θα είναι εκ νέου υποψηφίοι και όλο αυτό το διάστημα ήταν απόλυτα προετοιμασμένοι για την υποψηφίοτητα τους, άλλωστε και οι τρεις έχουν εμπειρία από εκλογικές αναμετρήσεις ενώ όλα αυτά τα χρόνια "όργωναν" τον Νομό με την παρουσία τους 

Η νέα προσθήκη

img-1435-G4JdA.jpg

Μοναδική αλλαγή σε σχέση με τις εκλογές του 2019 είναι η προσθήκη του Δημάρχου Έδεσσας. Ο Δημήτρης Γιάννου αποφάσισε να κάνει το βήμα παραπάνω και να είναι υποψήφιος βουλευτής με την Νεά Δημοκρατία αλλά και να εκπροσωπήσει την περιοχή της Έδεσσας στο ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος, μιας και το 2019 οι πέντε υποψήφιοι ήταν από την περιοχή του Δήμου Πέλλας. Μάλιστα το 2019 υπήρχαν και πολλά παράπονα από ψηφοφόρους και μέλη της Νέας Δημοκρατίας κυρίως από την Έδεσσα και την Αλμωπία. 'Ετσι ο Δήμαρχος Έδεσσας μετά από τρεις συνεχόμενες θητείες είναι έτοιμος να διεκδικήσει την εκλογή του στη βουλή. 


Χωρίς αλλαγή στις γυναίκες 

img-1270.jpg

Η Μαρία Ζωγράφου Τσαντακη και η Νίκη Ποζίδου θα είναι και πάλι οι δυο γυναίκες στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Οι δύο γυναίκες θα είναι εκ νέου υποψήφιες και θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στα βουλευτικά έδρανα.  Η Μαρία Τσαντάκη είχε κάνει άλλωστε και δυναμική παρουσία στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Πέλλας παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, στέλνοντας το μήνυμα πως θα είναι και πάλι υποψήφια. 

Η προηγούμενη αναμέτρηση 

nd-voyleftes.PNG





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ