close search results icon

Kοινωνία σε Kίνηση Έδεσσας-Ο Γιώργος Γάτσης είναι ελεύθερος επαγγελματίας για 30 συναπτά έτη!

Kοινωνία σε Kίνηση Έδεσσας-Ο Γιώργος Γάτσης είναι ελεύθερος επαγγελματίας για 30 συναπτά έτη!

Ο Γιώργος Γάτσης είναι ελεύθερος επαγγελματίας για 30 συναπτά έτη!

Διατηρώντας το ομώνυμο κατάστημα γαλακτοκομικών ειδών, κινείται με αξιοπρέπεια, ήθος και αξιοπιστία στην αγορά της πόλης μας!

Όντας παράλληλα αγρότης, αποτελεί ένα τυπικό παράδειγμα των ανθρώπων της περιοχής μας και της διαχρονικής γονιδιακής σχέσης τους με τη πατρογονική γη.

Βιώνοντας τη σπουδαιότητα της γης και της γεωργίας για την τοπική μας οικονομία, μέσω της συμμετοχής του στον αγροτικό συνεταιρισμό κερασιάς "Ασκε Βόρας", έχει αποδείξει την αφοσίωσή του στην προαγωγή των συμφερόντων των αγροτών και την προώθηση της αειφορίας στη γεωργία.

Η άσκηση δύο επαγγελμάτων του επέτρεψε να αναπτύξει ποικίλες δεξιότητες και γνώσεις σε διάφορους τομείς, παρέχοντας του τα πλεονεκτήματα της ευελιξίας και της γρήγορης προσαρμογής στο ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο μας.

Η ανεπτυγμένη του κοινωνικότητα και οι δίτροχες ¨αγάπες¨ του τον οδήγησαν να ιδρύσει μαζί με φίλους το μοτοσυκλετικό όμιλο "Μοε-2011" με στόχο όχι μόνο τη ψυχαγωγία αλλά και την προαγωγή των αξιών της

αλληλεγγύης, της σωστής οδικής συμπεριφοράς και της ασφάλειας στον δρόμο.

Πυλώνας ακλόνητος για το Γιώργο είναι η σύζυγος του Σταυρούλα Κίτσου, η άξια επαγγελματίας, η χαμογελαστή φίλη, η μητέρα των δύο παιδιών του!

Η οικογενειακή ευτυχία του δίνει τη δύναμη και την ενέργεια να συνεχίσει να προσφέρει από νέα μετερίζια, πάντα με στόχο τη βελτίωση του τρόπου ζωής των ανθρώπων της περιοχής μας.

Η Κοινωνία σε Κίνηση προσθέτει στις τάξεις της άλλον έναν άνθρωπο που ¨ζει και αναπνέει¨ την κοινωνία μας, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα θέλω και τις ανάγκες της.

Καλή δύναμη φίλε Γιώργο!

Κοινωνία σε Κίνηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ