close search results icon

Κωνσταντίνος Λαμπρίδης: Επιτυχημένη χρόνια το 2022, ορόσημο το 2023

Κωνσταντίνος Λαμπρίδης: Επιτυχημένη χρόνια το 2022, ορόσημο το 2023

Στο pellanews.gr και στον Στέφανο Μίντζα μίλησε ο Κωνσταντίνος Λαμπρίδης. Ο νεαρός πρωταθλητής της Άρσης Βαρών μίλησε για την χρονιά έφυγε αλλά και για τους στόχους του για το ένα έτος.

Για την χρονιά που έφυγε:

Το 2022 ήταν μια σημαντική χρονιά για εμένα καθώς κατάφερα να βγω 1ος στο Πανευρωπαϊκό U17 και 2os στο πρωτάθλημα U20 ενώ σημείωσα και νέα πανελλαδικά ρεκόρ. Σίγουρα αυτές οι επιτυχίες με έκαναν περήφανο τόσο ατομικά όσο και συλλογικά γιατί κατάφερα να ανεβάσω την Ελλάδα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αλλά και να κάνω γνωστή την Αριδαία, την Αλμωπία και την Πέλλα. Είναι σημαντικό αθλητές από την περιοχή μας να παίρνουν μέρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να σημειώνουν επιτυχίες. Σίγουρα το 2022 ήταν για εμένα μια χρονιά ορόσημο για την πορεία μου.

screenshot-20221229-183811-instagram.jpg


Για το 2023:

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει μια νέα χρονιά. Μια χρονιά στην οποία θα έχω πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς υπάρχει το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά και τα προκριματικά των Ολυμπιακών αγώνων. Στόχος μου είναι να καταφέρω να κατακτήσω κάποιο μετάλλιο αλλά και να πάρω το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς. Καθημερινά εργάζομαι σκληρά ώστε να είμαι απόλυτα έτοιμος και να πετύχω τους στόχους μου.

Ευχές για το νέο έτος

Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία και ευτυχία. Το 2023 να είναι μια δημιουργική χρονιά αλλά και μια χρονιά με τύχη και σωστές επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ