close search results icon

Κόρη θύματος κατά ψευτογιατρού: «Είχε πειστεί να διακόψει τη θεραπεία για το ALS»

Εγκληματικές πρακτικές καταγγέλλουν στενοί συγγενείς 58χρονου με νόσο ALS.

Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές των θυμάτων και συγγενών αυτών για τον ψευτογιατρό, ο οποίος τα έπειθε να μη συνεχίσουν τις θεραπείες τους.

Ειδικότερα, εγκληματικές πρακτικές καταγγέλλουν στενοί συγγενείς 58χρονου με νόσο ALS του κινητικού νευρώνα μιλώντας στην εκπομπή «Live News».

«Την έκοψε τη θεραπεία την κανονική, του είπε να μην παίρνει αυτά που του έδιναν οι γιατροί και ότι εκείνος θα τον κάνει καλά», ανέφερε αρχικά η κόρη του θύματος.

Το θύμα αρχίζει να πληρώνει με την ελπίδα πως όχι μόνο θα παραταθεί η ζωή του, αλλά θα καταφέρει να θεραπευτεί όπως υποσχόταν ο ψευτογιατρός.

«Στην αρχή έδειχνε μια ανάκαμψη, ίσως ήταν η ελπίδα ότι θα γίνει καλά. Όσο περνούσε ο καιρός όμως, χειροτέρευε».

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της οικογένειας αρχίζουν να αδειάζουν. Η θεραπεία – παγίδα του ψευτογιατρού κοστίζει ακριβά και η μεθοδολογία, όπως καταγγέλλει η κόρη του, αποδεικνύεται δολοφονική.

«Το κόστος των θεραπειών είναι γύρω στις 30.000 ευρώ, του τα κατέθεσε και τα ζήτησε πίσω όταν κατάλαβε ότι είναι κομπογιαννίτης. Κάναμε τα πάντα για τον πατέρα μου», προσθέτει η κόρη του άτυχου άνδρα.

Στην τότε σύντροφο του άτυχου άντρα ισχυριζόταν πως ήταν γιατρός διασήμων και ανέφερε μέχρι και ονόματα πολιτικών. Όταν όλοι κατάλαβαν το εγκληματικό σχέδιο του ψευτογιατρού ήταν ήδη αργά.

Πηγή: theopinion.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ