close search results icon

Κώστας Φάβας: Πήγε με...1000 και "υποκλίνεται" σε όσους τον στήριξαν

"Είχα ανθρώπους δίπλα μου μέρα-νύχτα". 

Εις εκ των υποψηφίων που πήγε να συγχαρεί τον νέο Δήμαρχο στον Δήμο Πέλλας. Με πολιτικό πολιτισμό και ήθος, όπως ο κόσμος τον γνωρίζει! O Κώστας Φάβας, υποψήφιος με τον Στάθη Καστερίδη, σημειώνει σε μήνυμα του:

screenshot-24-PGFWO.png

Φίλες και φίλοι

Θα ήθελα πρώτα να δώσω τα συγχαρητήρια μέσα από τη καρδιά μου στον κύριο ΣΤΑΘΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ το νέο δήμαρχο του ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ και να ευχηθώ καλη θητεία !!!Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους εσάς που με στηρίξατε με τη ψήφο σας(1010)…ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συγχωριανούς μου ( ΜΕΛΙΣΣΙ ) που για ακόμη μια φορά με στηρίξανε με το παραπάνω !!!

Ένα ωραίο ταξίδι ξεκίνησε πριν 4 μήνες με προορισμό το ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ,τελείωσε χωρίς να φτάσουμε στο προορισμό μας , η ήττα είναι μεγάλη και σίγουρα φταίμε ΟΛΟΙ μας , ας κάνουμε όλοι τον απολογισμό και την αυτοκριτική μας !!!Σε αυτό το ταξίδι μου είχα και συνεπιβάτες, κάποιοι για δικούς τους λόγους κατέβηκαν στη διαδρομή ή δεν ανέβηκαν καθόλου, τους εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή τους.

Αλλά ειχα και ανθρώπους που ήταν εκεί με το παραπάνω σε όλο αυτό ταξίδι , που ήταν δίπλα μου μέρα και νύχτα , που όταν το καράβι βούλιαξε δεν με άφησαν μόνο …. Αυτοί είναι η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου ή όπως τους φωνάζουν όλοι η ΟΜΑΔΑ του ΦΑΒΑ ( αδέρφια , ανήψια ,φίλοι , κουμπάροι και πολλοί γνωστοί μου)ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ και τις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ σας…. Υποκλίνομαι.

και είμαι υπερήφανος για το τίμιο και καθαρό αγώνα που κάνατε μαζί μου από την αρχή ως το τέλος !!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!

Με εκτίμηση

ΦΑΒΑΣ ΚΩΝΣΤΝΤΙΝΟΣ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ