close search results icon

Κούρτογλου: Ο Εδεσσαϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί.. Καταλυτική η στήριξη του Δημάρχου Γιάννου

Κούρτογλου: Ο Εδεσσαϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί.. Καταλυτική η στήριξη του Δημάρχου Γιάννου

Το στίγμα του για το νέο Εδεσσαϊκό που “χτίζει” έδωσε ο Αλέκος Κούρτογλου, με δηλώσεις στην ιστοσελίδα των “πράσινων”, με τον Κατερινιώτη τεχνικό, που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν, να τονίζει οτι “είναι αυτονόητο για κάθε προπονητή οτι αξίζει να περιμένει τον Εδεσσαϊκό”, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου και ανέφερε οτι οι στόχοι θα είναι υψηλοί, παρά τις καθυστερήσεις σε σχεδιασμό και προετοιμασία, αλλά και την ανανέωση στο βασικό κορμό.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


“Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος με την επέκταση της συνεργασίας μου με τον Εδεσσαΐκό. 


Άργησε να έρθει σίγουρα αλλά ο σύλλογος πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι.


Δεν τίθεται θέμα για το αν ένας προπονητής αξίζει η όχι να περιμένει τον Εδεσσαΐκό. Θεωρώ πως είναι αυτονόητο.


Έχουμε μια εβδομάδα που ξεκινήσαμε προετοιμασία σε μια ακόμη ιδιαίτερη και ασταθή όπως δείχνουν τα πράγματα σεζόν για την Γ εθνική και το λέω αυτό γιατί ακόμα δεν γνωρίζουμε ούτε ακριβή ημερομηνία έναρξης ούτε αντιπάλους. 


Παρ' όλα αυτά ο χρόνος κυλάει υπέρ μας. 


Έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με την περσινή ομάδα και διοικητικά αλλά και όσον αφορά το ρόστερ. 


Πρόκειται για μια καινούρια ομάδα η οποία σίγουρα τώρα ακόμα χτίζεται και πρέπει να κερδίζει την κάθε μέρα της ούτως ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη όποτε αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της. 

Κάνουν προπόνηση μαζί μας τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας. 


Είμαστε σε επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέλουμε να ταιριάζουν με την φιλοσοφία της ομάδας καταρχάς και φυσικά να μας δώσουν ότι λείπει από την ομάδα σε ορισμένες θέσεις. 


Είναι πολύ νωρίς για εμάς να μιλάμε για ολοκλήρωση του ρόστερ. 


Θα εξαντλήσουμε όλα τα χρονικά περιθώρια ούτως ώστε όταν αρχίσει το πρωτάθλημα να έχουμε ένα πλήρες και πολύ ανταγωνιστικό ράστερ. 


Φέτος πολύ σημαντικό ρόλο σε ένα μεγαλύτερο και ίσως στριμωγμένο χρονικά πρωτάθλημα θα παίξει το βάθος και οι επιλογές στο ρόστερ γι΄ αυτό κι εμείς θέλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας σ' αυτό το θέμα. 


Είμαστε τυχεροί που η ομάδα φέτος έχει στη διάθεσή της το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις της. Κάτι που διευκολύνει κι εμάς αλλά και τον κόσμο του Εδεσσαϊκού που αγαπάει και θέλει να είναι κοντά στην ομάδα. 


Δεν μπορεί ο Εδεσσαΐκος είτε άργησε είτε οτιδήποτε άλλο να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. 


Σίγουρα η στήριξη για άλλη μια χρονιά του δημάρχου κ. Γιάννου σ' αυτή την δύσκολη προσπάθεια είναι καταλυτική.


Καλώ τον κόσμο λοιπόν του Εδεσσαΐκου που έχει αποδείξει πόσο αγαπάει την ομάδα κι έχει ζήσει μαζί της ένδοξες εποχές και ανεπανάληπτες στιγμές στο παρελθόν να στηρίξει πάλι γιατί φέτος ο Εδεσσαΐκος σε μια Γ εθνική που όπως φαίνεται θα συναντήσει κι άλλες πολύ ιστορικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη την στήριξη τω ν φιλάθλων του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ