close search results icon

Κρήτη: Έκρυβαν την κοκαΐνη σε κουτιά αντιπυρετικών - Δύο συλλήψεις

Κρήτη: Έκρυβαν την κοκαΐνη σε κουτιά αντιπυρετικών - Δύο συλλήψεις

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αγροτεμάχιο κοντά στην οικία και σε ειδική κρύπτη του οχήματος που χρησιμοποιούσαν οι αλλοδαποί

Εκτός από την κοκαΐνη στο ταπερ που είχαν θάψει σε λιόφυτο οι δύο άνδρες από την Αλβανία 27 και 31 ετών που επρόκειτο να απολογηθούν το πρωί βρέθηκαν ακόμη 256 γραμμάρια κοκαΐνη μέσα σε ειδική κρύπτη στο αυτοκίνητό τους πίσω από το ταμπλό αλλά και σε άλλο σημείο στο χωράφι που τα έθαβαν.

Οι δύο αλλοδαποί έλαβαν νέα προθεσμία να απολογηθούν καθώς τα νέα ευρήματα προστέθηκαν στην δικογραφία που σχηματίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες θα απολογηθούν στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με το neakriti,η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης για υπόθεση ναρκωτικών που ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου για την οποία συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί και μετά από παραγγελία της κ. Ανακρίτριας Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πρωινές ώρες σήμερα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αγροτεμάχιο κοντά στην οικία και σε ειδική κρύπτη του οχήματος που χρησιμοποιούσαν οι αλλοδαποί όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

· 256,1 γραμμάρια κοκαΐνης

· Χρηματικό ποσό 250 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ