Κρήτη: Θερμοκήπια με φασολιές έκρυβαν... 750 δενδρύλλια κάνναβης
Δύο αδέρφια από χωριό του δήμου Φαιστού στη Μεσσαρά Ηρακλείου Κρήτης φέρονται να εμπλέκονται σε σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών με εκατοντάδες δενδρύλλια χασίς σε θερμοκήπια.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, αστυνομικοί του Τμήματος Μοιρών που χειρίστηκαν την υπόθεση συνέλαβαν τον έναν εκ των δύο αδερφών καθώς επίσης και έναν Πακιστανό, ο οποίος φέρεται να εκτελούσε χρέη φύλακα στα θερμοκήπια.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι συνολικά έχουν εντοπιστεί περισσότερα από 750 δενδρύλλια χασίς καθώς και περίπου 50 κιλά αποξηραμένης κάνναβης, ενώ έχουν κατασχεθεί και περίπου 20.000 ευρώ σε μετρητά.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα δενδρύλλια καλλιεργούνταν στα θερμοκήπια μαζί με φασολιές.
Τα δύο αδέλφια ασχολούνται επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα και τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες και σύμφωνα με την αστυνομία είναι άνθρωποι με καλή οικονομική κατάσταση. Επίσημα, δεν είχαν απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Ο Άρης στο ύψος του, η διαιτησία όχι – Ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ»
07 Δεκεμβρίου 2025 -
Δεν βλέπει τον Άρη, βλέπει μόνο τον τίτλο!
07 Δεκεμβρίου 2025 -
Οι αγρότες έδωσαν το έναυσμα για αντιπολιτευτικό σφυροκόπημα στην κυβέρνηση
07 Δεκεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ