close search results icon

Κρήτη: Θλίψη για τον 16χρονο που εγκλωβίστηκε σε φρέζα τρακτέρ -Σήμερα η κηδεία

Κρήτη: Θλίψη για τον 16χρονο που εγκλωβίστηκε σε φρέζα τρακτέρ -Σήμερα η κηδεία


Θρήνος και οδύνη στον Κρούστα Λασιθίου, το χωριό της Κρήτης, τόπο καταγωγής του 16χρονου Γιάννη Χ., που την Κυριακή το μεσημέρι (28/5) βρήκε τραγικό θάνατο, σε αγροτικό δυστύχημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Creta24.gr, το ανήλικο αγόρι βρισκόταν μαζί με συγγενικό του πρόσωπο και πραγματοποιούσαν αγροτικές εργασίες. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αγόρι εγκλωβίστηκε σε παλιά σκαφτική.

Μόλις συνέβη το περιστατικό, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική Υπηρεσία έσπευσαν στο σημείο όπου απεγκλώβισαν το παιδί. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου αιμορραγώντας, φέρεται να μην είχε τις αισθήσεις του και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και των γιατρών του νοσοκομείου δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας (29/5), συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν τον άτυχο 16χρονος, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Κρούστα στις 16:00.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Διευθύντρια του Επαγγελματικού Λυκείου Αγίου Νικολάου Χαρά Αθανασοπούλου, αποχαιρετά τον άτυχο Γιάννη, που ήταν μαθητής πρώτης λυκείου.

neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ