close search results icon

Κρήτη: Τρόμος για 86χρονη σε χωριό της Ιεράπετρας - Την ξυλοκόπησε στο σπίτι της μεθυσμένος 26χρονος

Κρήτη: Τρόμος για 86χρονη σε χωριό της Ιεράπετρας - Την ξυλοκόπησε στο σπίτι της μεθυσμένος 26χρονος

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Γρα Λυγιά Ιεράπετρας από την επίθεση που δέχτηκε μια 86χρονη μέσα στο σπίτι της από έναν 26χρονο Πακιστανό.

Σύμφωνα με το ekriti.gr η περιπέτεια για την ηλικιωμένη ξεκίνησε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης όταν ο νεαρός αλλοδαπός εισέβαλε στο σπίτι της.

Το θύμα, χωρίς να προλάβει να κάνει το παραμικρό χτυπήθηκε άγρια από τον δράστη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και μετά από όσα κατέθεσε η ηλικιωμένη στους αστυνομικούς, την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να τη χτυπά σε όλο της το σώμα με τα χέρια του.

Με όση δύναμη της είχε απομείνει η ηλικιωμένη προσπάθησε να αντισταθεί ενώ παράλληλα καλούσε σε βοήθεια.

Ο δράστης, τότε, τράπηκε σε φυγή ενώ γείτονες της ηλικιωμένης ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία με την 86χρονη να μεταφέρεται στο πλησιέστερο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 26χρονου από το Πακιστάν για την επίθεση στην ηλικιωμένη, ο αλλοδαπός ήταν σε εμφανή κατάσταση μέθης όταν επιτέθηκε στη γυναίκα ενώ όπως κατέθεσε το θύμα δεν ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός είχε μπει στο σπίτι της καθώς την ίδια μέρα στις 10:00 το πρωί, είχε μπει ξανά χωρίς ωστόσο να κάνει το παραμικρό.

Ο 26χρονος ο οποίος βρίσκεται παράνομα στη χώρα οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ