close search results icon

Ξέμειναν τα μαγαζιά: Αυτή είναι η πιο φθηνή συσκευή θέρμανσης που αγοράζουν μαζικά φέτος οι Έλληνες

Ξεπωλούν ενόψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται. 

Η ακρίβεια δοκιμάζει τις αντοχές των νοικοκυριών αφού η ενεργειακή κρίση είναι η αιτία που οι τιμές σε όλα τα προϊόντα έχουν αυξηθεί.

Οι καταναλωτές έχουν επιδοθεί στο κυνήγι των προσφορών και αναζητούν οικονομικές λύσεις για θέρμανση τον χειμώνα που έρχεται.

«Ο κόσμος αυτήν τη στιγμή προσπαθεί να ζεσταθεί και ρωτάει εδώ και μήνες για αυτό», ανέφερε στην ΕΡΤ το πρωί της Πέμπτης (3/11) ο ιδιοκτήτης καταστήματος ηλεκτρικών συσκευών Νίκος Καρώνης, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε τις φθηνότερες λύσεις για τη θέρμανση.

«Η καλύτερη λύση που υπάρχει και αυτό που αγοράζουν πάρα πολλοί με αποτέλεσμα να ξεμείνουμε είναι τα ηλεκτρικά υποστρώματα» ανέφερε ο ίδιος, εκτιμώντας ότι μέσα στον επόμενο θα υπάρχουν ελλείψεις.

«Πέρυσι το δίμηνο Σεπτέμβρης/Οκτώβρης είχαμε πουλήσει 35 υποστρώματα και εφέτος το ίδιο διάστημα έχουμε πουλήσει 1047», υπογράμμισε.

Όπως είπε, το ηλεκτρικό υπόστρωμα «καίει» ρεύμα περίπου 5 ευρώ το εξάμηνο και αποτελεί τη φθηνότερη λύση θέρμανσης.

Παράλληλα, ο κ. Καρώνης έκανε αναφορά και στους αφυγραντήρες. «Βοηθάει γιατί ρίχνει την υγρασία και δεν καταλαβαίνουμε το κρύο», είπε. Το κόστος ενός υγραντήρα κυμαίνεται μεταξύ 125-300 ευρώ.

πηγή :intsanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ