close search results icon

Κύπελλο ΕΠΣ Πέλλας: Στον τελικό η Κρύα Βρύση

Κύπελλο ΕΠΣ Πέλλας: Στον τελικό η Κρύα Βρύση

Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης εξασφάλισε το εισιτήριο του για τον τελικό της ΕΠΣ Πέλλας, οπου θα αντιμετωπίσει τον Αρη Νησιού 

fb-img-1713118197519.jpg

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 – ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 7 – 0 


Με την κεκτημένη ταχύτητα του πρωταθλητή, φουλαριστές οι μηχανές του Απόλλωνα και για τον τίτλο του κυπελλούχου ! 


Ήταν ένας αγώνας για την ημιτελική φάση του κυπέλλου και φυσικό ήταν να προσελκύσει ικανοποιητικό αριθμό φιλάθλων πιστεύοντας ίσως ότι θα γίνει ένα ντέρμπι όμως οι φουλαριστές μηχανές των Απολλωνιστών μετέτρεψαν τον αγώνα σε μία συντριπτική νίκη κερδίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον ΑΡΗ ΝΗΣΙΟΥ.

Δεν μπορείς να κρίνεις έναν αγώνα που πέρα από το τελικό αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του, ουσιαστικά υπήρχε μέσα στο γήπεδο μία υπερενεργητική ομάδα και μία που μάλλον είχε παθητικό ρόλο.

Από πολύ νωρίς η επιθετική γραμμή των ΚρυαΒρυσιώτων άρχισε να βγάζει ΄΄φωτιές΄΄ χωρίς ν΄ αφήσουν να πάρει ανάσα η αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων. 

8ο ο Καράμπελας θα μπει στην μεγάλη περιοχή από αριστερά βγάζοντας κοντινή πάσα- σέντρα στο πρώτο δοκάρι απ΄ όπου ο Τσερρίκου σε πρώτο χρόνο με ένα εκπληκτικό πλασέ θ΄ ανοίξει το σκορ σε 1 - - 0.

11ο Ο Τζήμας θα βγάλει πάσα στον κενό χώρο και αριστερά για τον Πρασσά αυτός θα βγάλει πάσα για τον Καράμπελα ο οποίος με ένα ευθύβολο σουτ μέσα απ την μεγάλη περιοχή θα σημειώσει το 2 – 0.

20ο ο Πρασσάς μέσα απ΄ την μεγάλη περιοχή θα σουτάρει για να διώξουν αρχικά οι αμυντικοί αλλά η δεύτερη προσπάθειά του θα βρει τα δίχτυα σημειώνοντας το 3 – 0 

29ο ο Πλατσιώτας από δεξιά θα βγάλει ωραία σέντρα στο πρώτο δοκάρι με τον Τζήμα να πιάνει κεφαλιά με την μπάλα αρχικά να χτυπάει στην εσωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού για να καταλήξει στα δίχτυα παρά την προσπάθεια να την διώξει ο Χ΄΄λαμπρινός.

54ο μετά από πάσα που θα δεχθεί ο Τζήμας με προβολή θα σημειώσει το 5 – 0. 

71ο θα κάνει λάθος αμυντικός του Λυκοστόμου στο ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Χ΄΄αλεξιάδη που καιροφυλακτούσε δεν θα χαριστεί και με σουτ θα διαμορφώσει το 6 – 0 .

75ο Φάση στην οποία εμπλέκονται ο Γαβριηλίδης με τον Σκαπέρδα δεν μπορεί να μην καταλήξει σε τέρμα ! Έτσι ο πρώτος θα βγάλει μία από τις γνωστές τηλεκατευθυνόμενες σέντρες ακριβείας του για το ύψος της μικρής περιοχής όπου ο πολύπειρος Σκαπέρδας με γυριστή κεφαλιά σε πρώτο χρόνο θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 7 – 0 αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την εκτελεστική του τέχνη ! 

Η διαιτησία του κ. Μιχαηλίδη με επόπτες τους κ.κ. Τετραγώνη, Κεσίσογλου Κ. δεν είχαν δύσκολο έργο.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (ΒΟΤΑΡΗΣ Δ.): Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Σέρα, Κουκούδας (52ο Τσιρακίδης), Καράμπελλας (60ο Σκαπέρδας), Τσερρίκου, Πρασσάς (46ο Χ΄΄αλεξιάδης), Ξανθόπουλος, Γαβριηλιδης, Τζήμας (75ο Βέργος), Ταουσάνης (75ο Φλιππίδης),

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΜΟΥ (ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ): Χ΄΄λαμπρινός, Ελευθεριάδης (58ο Θεοδωρίδης), Κοκτσίδης, Αθανασιάδης (46ο Μυροφορίδης), Νάνος (Μπάρδι), Μιχαηλίδης (58ο Ιωάννου), Τσόρμπας Β. (77ο Γεωργιάδης ) , Φανιάδης, Παπασυμεών, Αταλασίδης, Παπαδημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ