close search results icon

Κυρίαρχος του Ελληνικού Βόλεϊ ο Ολυμπιακός

Κυρίαρχος του Ελληνικού Βόλεϊ ο Ολυμπιακός

Μεγάλος τελικός στο Ρέντη με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 3-2 του Παναθηναϊκού και να κατακτά το 32ο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Δεκάλεπτη διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένου στο 4ο σετ, χωρίς τον Τζούριτς από τα μέσα του 2ου οι Πειραιώτες.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυναμικά στον τέταρτο τελικό και προηγήθηκε νωρίς με 4-2, με τον Ολυμπιακό να έχει νωθρό ξεκίνημα και να βρίσκει τους τρεις πρώτους πόντους του από χαμένα σερβίς των φιλοξενούμενων.


Στη συνέχεια οι "ερυθρόλευκοι" βρήκαν τα πατήματά τους, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης με δύο προσωπικούς του πόντους έβαλε μπροστά τους Πειραιώτες (9-7), ενώ όσο περνούσε η ώρα ο Ολυμπιακός φαινόταν όλο και πιο διαβασμένος στην υποδοχή του σε σχέση με τον τρίτο τελικό στο κλειστό του Μετς.


Ο πρώτος άσος στον αγώνα ήταν από τον Ερνάντες, ο οποίος έριξε τη διαφορά στους δύο (14-12), όπως και ο Πετρέας με τον δεύτερο άσο (17-15).

Τα σετ: 25-17, 25-19, 20-25, 20-25, 12-15


Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης, Παρατηρητής Αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργουλέας Διαιτητής Challenge: Κουτσούλας, Επόπτες: Παπαθανασίου, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ