close search results icon

Λαϊκή Σκύδρας: καθυστέρησαν να καθαρίσουν τα συνεργεία του Δήμου

Λαϊκή Σκύδρας: καθυστέρησαν να καθαρίσουν τα συνεργεία του Δήμου

Μετά το τέλος της σημερινής Λαϊκής Αγοράς (Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2019) η εικόνα που αντίκρισαν οι πολίτες της Σκύδρας ήταν άκρως αποκρουστική με πεταμένα σκουπίδια στους δρόμους και με την Παύλου Μελά να θυμίζει παρατημένο δρόμο.

Οι εικόνες που βλέπετε στάλθηκαν στο pellanews.gr γύρω στις 4:00 το απόγευμα ενώ μέχρι και τις 5:00μμ περίπου τα σκουπίδια ήταν παρατημένα στους δρόμους με τον αέρα να κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση.

Αυτή την στιγμή πάντως ο καθαρισμός της Παύλου Μελά έχει ολοκληρωθεί από τα συνεργεία του Δήμου τα οποία, όπως ενημέρωσε το pellanews.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Τερζίδης, λόγω τεχνικού προβλήματος καθυστέρησαν να καθαρίσουν, όπως συνηθίζουν αμέσως μετά το πέρας, τον χώρο της Λαϊκής Αγοράς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ