close search results icon

Λάκης Βασιλειάδης: «Είμαστε υπερήφανοι για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μας»

Λάκης Βασιλειάδης: «Είμαστε υπερήφανοι για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μας»

Με ένα θερμό και συγκινητικό μήνυμα τίμησε ο Λάκης Βασιλειάδης τη φετινή Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, υπογραμμίζοντας τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι γυναίκες και οι άνδρες που υπηρετούν στην άμυνα της χώρας. Ο βουλευτής, παρευρισκόμενος στις επίσημες εκδηλώσεις στην Έδεσσα, στάθηκε ιδιαίτερα στην αφοσίωση και το υψηλό φρόνημα των στελεχών που βρίσκονται καθημερινά «σε στεριά, θάλασσα και αέρα» για την προστασία της Ελλάδας.

585848677-1272987071301958-5393488387587574588-n.jpg


«Η Ελλάδα σήμερα τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις της», ανέφερε στο μήνυμά του, εκφράζοντας βαθιά ευγνωμοσύνη σε όσους έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη διαφύλαξη της ανεξαρτησίας και της προόδου της χώρας. Ο κ. Βασιλειάδης επεσήμανε επίσης τη διεθνή παρουσία των ελληνικών δυνάμεων, που μέσα από ασκήσεις και συνεργασίες προβάλλουν το αξιόμαχο και τον επαγγελματισμό τους.

587018027-1272986941301971-998902568650752580-n.jpg


Στο πλαίσιο του εορτασμού, ο βουλευτής παρακολούθησε την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας «Αγία Σκέπη», ενώ στη συνέχεια παρευρέθηκε στην Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο της ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας. Ο ίδιος τόνισε τη σημασία της ημέρας όχι μόνο για τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και για την Ορθοδοξία, καθώς η Εκκλησία τιμά τα Εισόδια της Θεοτόκου.

Κλείνοντας το μήνυμά του, ο κ. Βασιλειάδης απηύθυνε εγκάρδιες ευχές προς όσες και όσους εορτάζουν, καθώς και προς όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων:
«Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες. Χρόνια πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις μας!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ