close search results icon

Λάκης Βασιλειάδης: Συνεχίζεται η ενίσχυση των δομών υγείας της Πέλλας με 15 νέες θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού

Επικοινωνία του Βουλευτή με τον Υπουργό Υγείας. 

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης έπειτα από επικοινωνία του με τον Υπουργό Υγείας, δήλωσε πως τα νοσοκομεία της Πέλλας ενισχύονται με επιπλέον νοσηλευτικό προσωπικό μέσα από την προκήρυξη 4Κ/2026. Συνολικά, περιλαμβάνονται 15 θέσεις για τα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας, καθώς και για τα Κέντρα Υγείας Κρύας Βρύσης και Σκύδρας.

Συγκεκριμένα η κατανομή των θέσεων είναι ως εξής:

ΓΝ Γιαννιτσών

  • ΤΕ Νοσηλευτικής 1
  • ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών 1

ΓΝ Έδεσσας

  • ΤΕ Νοσηλευτικής 1
  • ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών 1

ΚΥ Κρύας Βρύσης

  • ΤΕ Νοσηλευτικής 4
  • ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών 5

ΚΥ Σκύδρας

  • ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών 2

Οι θέσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στις 30 θέσεις των δύο προηγούμενων προκηρύξεων κατά τον προηγούμενο μήνα. Επίσης, κατά την επικοινωνία του Βουλευτή με τον Υπουργό Υγείας, ο Βουλευτής ζήτησε να προκηρυχθούν και άλλες θέσεις νοσηλευτικής για τα νοσοκομεία μας, που είναι αναγκαίες για την πλήρη ενίσχυση τους. Όπως τον ενημέρωσε σχετικά ο Υπουργός, αναμένεται να υπάρξουν και άλλες θέσεις με τη νέα μεγάλη προκήρυξη το επόμενο διάστημα.

Σχετικά με την εξέλιξη αυτή ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές η ενίσχυση των νοσοκομείων μας και των δομών υγείας αποτελούν μια σημαντική προτεραιότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό φαίνεται μέσα από την συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται σε όλα τα επίπεδα για την βελτίωση των υποδομών, του εξοπλισμού των νοσοκομείων αλλά και του ιατρικού, παραϊατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Είναι μια προσπάθεια που είναι συνεχής και οφείλει να είναι αδιάκοπη καθώς δεν πρέπει πλέον να ξαναμείνουμε πίσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ