close search results icon

Λάκης Σημαιοφορίδης: «Δεν προκύπτει πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ από την ΕΕΑ, ήταν μια νίκη στο νομικό πεδίο»

Προσκήνιο και παρασκήνιο από το μέλος του νομικού επιτελείου του ΠΑΟΚ. 

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο κΛάκης Σημαιοφορίδης, μέλος του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που εκπροσώπησε μαζί με τον κ. Μαυρομμάτη την ασπρόμαυρη ΠΑΕ και τον Γ. Σαββίδη ενώπιον της επιτροπής της ΕΕΑ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση, την απόφαση για αποχή του κ. Τζουλάκη μετά το σχετικό αίτημα του δικεφάλου και την αντικατάσταση του αλλά και ότι συνέβη στο ξεκίνημα της διαδικασίας μιλώντας και για μια πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ.

Για τις εξελίξεις με τον κ. Τζουλάκη και την αποχή του από την υπόθεση:«Δεν ξέρω αν μπορεί να χαρακτηριστεί ως νίκη, όμως ο ΠΑΟΚ υπέβαλλε ένα αίτημα το οποίο υποστήριξε στην επιτροπή. Έτσι μετά από ένα διάστημα 50 περίπου λεπτών ο κ.Τζουλάκης δήλωσε όντως ότι θα απέχει από τα καθήκοντα του και θα αντικατασταθεί από τον κ. Χρήστο Κουμπή ο οποίος είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος. Στο νομικό πεδίο πρόκειται για μια νίκη γιατί καταφέραμε να πείσουμε για την βασιμότητα των λόγων που αναπτύχθηκαν από την πλευρά μας και αφορούσαν τον κ. Σαββίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Για την αλλαγή στάσης μετά την πρόταση του ΠΑΟΚ:
«Πράγματι ο κ. Τζουλάκης στην αρχή υποστήριζε ότι αυτός πρέπει να είναι ο πρόεδρος για λόγους αξιοπρέπειας στην υπόθεση. Ωστόσο εγώ απευθύνθηκα με ευπρέπεια και στον ίδιο προσωπικά και πιστεύω ότι πείσαμε στο σύνολο μας και για λόγους αυτοπροστασίας του ότι θα έπρεπε να απέχει από την υπόθεση και τα θέματα ουσίας και τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν να κριθούν από την υπόλοιπη επιτροπή και τον αναπληρωτή πρόεδρο. Ωστόσο πρόκειται για μια πρωτόγνωρη διαδικασία γιατί υπήρξε αλλαγή μετά την συνεδρίαση της επιτροπής, χωρίς να γνωρίζουμε τι ειπώθηκε μεταξύ των μελών».

Για τις πληροφορίες που αναφέρουν ενόχληση των μελών της επιτροπής σχετικά με το δελτίο τύπου που είχε συνταχθεί από τον Κ. Τζουλάκη:
«Πρόκειται για νομικό παράδοξο που έχει αρκετά επεκτατικά θέματα, και η σχετική ανακοίνωση αποτέλεσε ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήσαμε και ζητήσαμε την αποχή του κ. Τζουλάκη από τα καθήκοντα του για την συγκεκριμένη υπόθεση. Θεωρώ ότι πρόκειται για ανακοίνωση που μπορεί να χαρακτηριστεί «νομικό ατόπημα». Για την ενόχληση δεν γνωρίζω κάτι, εγώ κρίνω βάση του αποτελέσματος, που δικαιώνει τον ΠΑΟΚ σε αυτό που αρχικά επεδίωξε με νομικά επιχειρήματα».

πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ