close search results icon

Λάκης Βασιλειάδης.. Οι εκδηλώσεις που παραβρέθηκε

Λάκης Βασιλειάδης.. Οι εκδηλώσεις που παραβρέθηκε

Στις εκδηλώσεις που παραβρέθηκε αναφέρθηκε με ανάρτηση του στα social media ο Λάκης Βασιλειάδης. 

➡ Την Παρασκευή παραβρέθηκα στην τελετή Αγιασμού για τη νέα χρονιά του Συλλόγου Ποντίων Γιαννιτσών, που με την έντονη δράση της διοίκησης και των μελών του αναδεικνύει την πολιτιστική παράδοση αλλά και υπερασπίζεται τα ζητήματα των Ποντίων.

➡ Εχθές έδωσα το παρών στη 13η Γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάς στο Γαρέφι Αλμωπίας, ενός θεσμού που συμβάλλει στην προβολή και την εξωστρέφεια των τοπικών προϊόντων.

fb-img-1664744449335.jpg




➡ Σήμερα παραβρέθηκα στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τη Σύναξη Πάντων των Αγίων της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σκέπης στην Έδεσσα.

➡ Στη συνέχεια παραβρέθηκα στον Αγιασμό για τη νέα χρονιά του Αθλητικού Συλλόγου ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ στο Δημοτικό Στάδιο της Έδεσσας. Εύχομαι πολλές επιτυχίες στη διοίκηση, την προπονητική ομάδα και τους παίκτες για τη νέα σεζόν.

➡ Τέλος, συμμετείχα στα εγκαίνια του νέου Διαδικτυακού Ραδιοφωνικού Σταθμού «Εκ Βαθέων», που προστίθεται στο πλούσιο έργο του Πολιτιστικού, Ποιμαντικού, Φιλανθρωπικού Κέντρο του ΙΝ Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών «Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης», πάντα υπό την καθοδήγηση του ποιμενάρχη μας, Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Ιωήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ