Λαμπερή βραδιά εκδηλώσεων του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυκάρπης – Παρών ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, Ανέστης Δοβλέτης

Μια μαγευτική βραδιά πολιτισμού, παράδοσης και διασκέδασης χάρισε στους παρευρισκόμενους ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυκάρπης, στο πλαίσιο της μεγάλης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στην πλατεία του χωριού.
Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, με τους κατοίκους της περιοχής αλλά και επισκέπτες από γειτονικά χωριά να απολαμβάνουν μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και παραδοσιακές γεύσεις. Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, τα οποία εντυπωσίασαν με τις παραδοσιακές φορεσιές και τις άψογα εκτελεσμένες χορογραφίες τους, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, Ανέστης Δοβλέτης, ο οποίος συνεχάρη τον Σύλλογο για το πλούσιο πολιτιστικό του έργο και τόνισε τη σημασία της διατήρησης των παραδόσεων:
> Ανέστης Δοβλέτης: “Τέτοιες εκδηλώσεις κρατούν ζωντανή την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμά μας. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάζονται με μεράκι για να συνεχίζεται αυτή η πλούσια πολιτιστική παράδοση.”
Η βραδιά συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική, τραγούδι και χορό μέχρι αργά, σε ένα γλέντι που επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυκάρπης αποτελεί σημείο αναφοράς για την πολιτιστική ζωή της περιοχής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Θεσσαλονίκη: Σοβαρό οπαδικό επεισόδιο
27 Αυγούστου 2025 -
15ο Ριζοχωρίτικο Σάββατο – Μια βραδιά γεμάτη παράδοση, μουσική και χορό!
27 Αυγούστου 2025
ΣΧΟΛΙΑ