Λάρισα: Χειροπέδες σε 12χρονο για ασέλγεια σε 14χρονη – Συνελήφθησαν και οι γονείς του
Άμεση η κινητοποίηση της αστυνομίας.
Ένα περιστατικό ασέλγειας σε ανήλικη και μάλιστα από ανήλικο σημειώθηκε σε χωριό της Ελασσόνας, στη Λάρισα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου κι ενώ πολλά παιδιά βρίσκονταν σε υπαίθριο χώρο στο χωριό, ένας 12χρονος πλησίασε μια 14χρονη και την θώπευσε σε «απαγορευμένο» σημείο.
Την επόμενη μέρα, το ανήλικο κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της τι της είχε συμβεί την προηγούμενη μέρα. Σοκαρισμένοι από όσα άκουσαν, υπέβαλαν αμέσως μήνυση στο αστυνομικό τμήμα.
Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα με αποτέλεσμα να συλληφθούν τόσο ο 12χρονος αλλά και οι γονείς του.
Στη συνέχεια η Εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση, μετά την κατάθεση των κατηγορουμένων έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.
Ακολούθως, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του 12χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
πηγή: tanea.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Σέρρες: Και "αφαιρούσε" και απειλούσε!
07 Απριλίου 2026 -
Αλμωπία: Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας την εβδομάδα μετά το Πάσχα
07 Απριλίου 2026 -
Πώς θα ενεργοποιήσετε την άυλη κάρτα στο κινητό για το Fuel Pass
07 Απριλίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ