close search results icon

Λευτέρης Αυγενάκης: Νονός του μικρού Γιώργου – Μια ξεχωριστή ημέρα στον Κρουσώνα

Λευτέρης Αυγενάκης: Νονός του μικρού Γιώργου – Μια ξεχωριστή ημέρα στον Κρουσώνα


Η χαρά του πρώην Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και οι ιδιαίτερες αναφορές του στις ιστορικές οικογένειες Παραχεράκη και Βαρδαλαχάκη

Μια ιδιαίτερα χαρούμενη και προσωπική στιγμή μοιράστηκε ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή τη βάπτιση του μικρού Γιώργου και τον νέο δεσμό που δημιουργείται ανάμεσα σε οικογένειες με βαθιές ρίζες στον Κρουσώνα.

Με λόγια γεμάτα συγκίνηση και αγάπη, ο Λευτέρης Αυγενάκης ευχήθηκε στον μικρό Γιώργο να μεγαλώσει γερός, χαρούμενος και καλότυχος, απευθύνοντας παράλληλα τις θερμότερες ευχές του στους γονείς του, Νίκο Παραχεράκη και Άννα Βαρδαλαχάκη.

«Να μας ζήσει ο μικρός μας Γιώργος! Αγαπημένοι μου Νίκο Παραχεράκη και Άννα Βαρδαλαχάκη, να τον χαίρεστε, να τον βλέπετε να μεγαλώνει γερός και χαρούμενος και να τον καμαρώνετε σε κάθε του βήμα!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του στους δεσμούς που δημιουργούνται μέσα από τον μικρό Γιώργο με δύο μεγάλες και ιστορικές οικογένειες του Κρουσώνα, τις οικογένειες Παραχεράκη και Βαρδαλαχάκη – Λιοντομήτσου.

Ο πρώην Υπουργός μίλησε με θερμά λόγια για ανθρώπους που, όπως τόνισε, είναι νοικοκυραίοι και οικογενειάρχες, με αρχές και βαθιές ρίζες στον τόπο τους.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που, μέσα από τον μικρό Γιώργο, συνδεόμαστε ακόμη πιο στενά με δύο μεγάλες και ιστορικές οικογένειες του Κρουσώνα», σημείωσε.

Μακριά από την καθημερινότητα της πολιτικής, η στιγμή είχε έντονο οικογενειακό και ανθρώπινο χαρακτήρα, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να κλείνει την ανάρτησή του με μια λιτή αλλά εγκάρδια ευχή:

«Να μας ζήσει και να είναι πάντα καλότυχος!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ