close search results icon

Λευτέρης Αυγενάκης από Πέλλα: Μαζί Συνεχίζουμε να δουλεύουμε

Λευτέρης Αυγενάκης από Πέλλα: Μαζί Συνεχίζουμε να δουλεύουμε

Στην Πέλλα βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής ο Λευτέρης Αυγενάκης.  Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έστειλε το ακόλουθο μήνυμα 

ΠΕΛΛΑ 


📍Ξεκινάμε το οδοιπορικό μας σήμερα στην Πέλλα με την παρουσία του Υφυπουργού 

Διονύσης Σταμενίτης - Dionisis Stamenitis, του Βουλευτή Λάκη Βασιλειάδη και του βουλευτή και πρώην ΥπΑΑΤ Γιώργου Καρασμάνη, καθώς και του ΓΓ Γιώργου Στρατάκου.


1️⃣ Πρώτη στάση το Δημαρχείο της Πέλλας, όπου συζητήσαμε με τον Δήμαρχο, Στάθη Φουντουκίδη και τους Αντιδημάρχους για τοπικά ζητήματα που άπτονται του πρωτογενούς τομέα.


2️⃣ Συναντήσαμε τον πρόεδρο και τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πέλλας και ξεναγηθήκαμε στο εργοστάσιο κομπόστας «Νέος Μυλότοπος», το οποίο έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί σε μία σύγχρονη βιομηχανική μονάδα.

fb-img-1715360723801.jpg



3️⃣ Επισκεφθήκαμε το εργοστάσιο παραγωγής κομπόστας του ομίλου εταιρειών «ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΒΕΕ». Μια οικογενειακή επιχείρηση με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα και ενημερωθήκαμε για τις επόμενες στρατηγικές κινήσεις που θα της επιτρέψουν να συνεχίσει να αναπτύσσεται.


4️⃣ Επισκεφθήκαμε το εργοστάσιο κατεψυγμένων προϊόντων «ALTERRA» και συζητήσαμε τους τρόπους με τους οποίους διαρκώς εξελίσσονται για να διατηρηθούν στην κορυφή.  


5️⃣ Περιηγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις της τυποποιητικής εταιρίας«ΣΟΥΛΗΣ ΑΒΕΕ», η οποία αποτελεί πρότυπο στον τομέα της και στηρίζει την ελληνική οικονομία.


🔹 Η φωνή της Κυβέρνησης μας ακούγεται σε όλη την χώρα! Με αμείωτο ρυθμό διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις επικείμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου!


 ΜΑΖΙ συνεχίζουμε να δουλεύουμε για ένα πιο ανθεκτικό, βιώσιμο και ελκυστικό πρωτογενή τομέα στη χώρα μας 🇬🇷🇪🇺

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ