close search results icon

Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι- Συνελήφθη ο δράστης

Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι- Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λονδίνο, μετά από αναφορές για επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό του μετρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε στον σταθμό Hainault στο Ilford στο βορειοανατολικό Λονδίνο. Πολλοί άνθρωποι φέρεται να μαχαιρώθηκαν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, άνδρας κυκλοφορεί με ένα σπαθί σαμουράι σε λονδρέζικη γειτονιά και κυνηγά ανυποψίαστους κατοίκους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πολλοί άνθρωποι έχουν μαχαιρωθεί.

Ένα κρίσιμο περιστατικό κηρύχθηκε στο βορειοανατολικό Λονδίνο μετά από μαχαιρώματα πολλών ανθρώπων και οδήγησε ένα όχημα στο σπίτι κάποιου.

Ένας 36χρονος συνελήφθη και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο στο Hainault, όπου ο σταθμός του μετρό και οι κοντινοί δρόμοι είναι κλειστοί, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν λίγο πριν τις 7 το πρωί για αναφορές ότι ένα όχημα μπήκε σε ένα σπίτι στην περιοχή Thurlow Gardens, με αναφορές ότι άνθρωποι είχαν μαχαιρωθεί. Η Σκότλαντ Γιαρντ πιστεύει ότι ο ύποπτος συνέχισε να επιτίθεται σε άλλους πολίτες και σε δύο αστυνομικούς.

Μη επαληθευμένα πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φάνηκε να δείχνουν έναν άνδρα να κρατά ένα μακρύ μαχαίρι έξω από το σπίτι κάποιου, καθώς οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν.

Η αστυνομία δεν αναζητά άλλους υπόπτους και είπε ότι το περιστατικό δεν φαίνεται να σχετίζεται με τρομοκρατία – ούτε πιστεύεται ότι υπάρχει συνεχής απειλή για την ευρύτερη κοινότητα.

«Αυτό πρέπει να ήταν ένα τρομακτικό περιστατικό για τους ενδιαφερόμενους. Γνωρίζω ότι η ευρύτερη κοινότητα θα νιώσει σοκ και ανησυχία», δήλωσε η Αναπληρωτής Βοηθός Επίτροπος Ade Adelekan.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ