Λουσέ: Μετρά αντίστροφα για την ανακοίνωση
Με μια φωτογραφία του Γάλλου ποδοσφαιριστή στα ασπρόμαυρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προανήγγειλε τις επίσημες ανακοινώσεις για την απόκτηση του Λουσέ.
Με μια φωτογραφία του Γάλλου ποδοσφαιριστή στα ασπρόμαυρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προανήγγειλε τις επίσημες ανακοινώσεις για την απόκτηση του Λουσέ.
Ο παίκτης φόρεσε τα ασπρόμαυρα, έκανε την απαραίτητη φωτογράφιση αφού πρώτα ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά και είναι έτοιμος αύριο να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ. Στη σχετική φωτογραφία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε και το παρακάτω σχόλιο: «Είχαμε έναν καλεσμένο σήμερα στην Τούμπα. Σύντομα περισσότερα...»
Οι φίλοι του Δικεφάλου σχολιάζοντας την ανάρτηση καλωσόρισαν τον παίκτη στην Τούμπα ενώ πρέπει να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να τον δηλώσει στη λίστα της UEFA μέχρι το βράδι της Τετάρτης. Πλέον στην αρχική λίστα έχουν αφαιρεθεί ήδη δυο ονόματα, αυτά των Λύρατζη και Μπαλντέ που συνεχίζουν σε Ατρόμητο και Λεβαδειακό αντίστοιχα.
Επίσημο! Στον Λεβαδειακό ο Μπάλντε
Η έντονη φημολογία των περασμένων ημερών πλέον είναι γεγονός και ο Μαχαμαντού Μπάλντε θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στον Λεβαδειακό με τη μορφή δανεισμού. Ο παίκτης θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια ομάδα της Stoiximan SuperLeague 1 και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του κάτω από την επίβλεψη του Ηλία Χαραλάμπους.
Ο παίκτης που είχε ακολουθήσει τον Δικέφαλο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενσωματώνεται άμεσα στην ομάδα της Βοιωτίας ενώ θυμίζουμε πως είχε συμπεριληφθεί στη λίστα του ΠΑΟΚ για τα ματς με την Αντερλεχτ.
Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου ακραίου επιθετικού Μαχαμαντού Μπάλντε. Ο ταλαντούχος εξτρέμ έρχεται στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Ο Μπάλντε, με καταγωγή από την Ισπανία και τη Σενεγάλη, ήταν εκ των πρωταγωνιστών της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ στο περσινό πρωτάθλημα της Superleague 2, μετρώντας 17 συμμετοχές με 5 γκολ και 3 ασίστ. Παράλληλα ήταν μέλος και της Κ19 που κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά και δύο Κύπελλα, επίσης με τη νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ.
Το 2024 μετακόμισε από την ομάδα Κ19 της Πάφου στην αντίστοιχη της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με την οποία έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με 9 γκολ και 5 ασίστ σε 27 συμμετοχές, αλλά και παρουσία στο Youth League της UEFA. Η οικογένεια του Λεβαδειακού τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
Αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η μετακίνηση του Λευτέρη Λύρατζη στον Ατρόμητο με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.
πηγή: Metrosport.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Ηλεκτρονικά τιμολόγια: Τι αλλάζει από την 1η Οκτωβρίου
03 Αυγούστου 2026 -
Δύο συλλήψεις για τις φωτιές σε Νέα Κηφισιά και Χαλκιδική
03 Αυγούστου 2026
ΣΧΟΛΙΑ