close search results icon

Λουτσέσκου: «Δεν είμαι φαν των φιλικών αλλά δέχθηκα λόγω Χάτζι»

Η αναμέτρηση θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Για τους λόγους που τον έκαναν να πει «ναι» στη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την Φαρούλ Κοστάντζα, μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αποθεώνοντας τον Χάτζι.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στη διακοπή του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Φαρούλ Κοστάντζα στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας και συγκεκριμένα το Σάββατο (25/3) στις 18.00.

Η αναμέτρηση θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παραδέχεται στους συμπατριώτες του πως δέχθηκε την πρόσκληση λόγω του Χάτζι που ηγείται της ρουμανικής ομάδας.

Όπως ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ: «Η Φαρούλ μας το πρότεινε. Νομίζω ότι το πρότεινε ο Γκίκα μέσω ενός κοινού φίλου. Δεν είμαι λάτρης των φιλικών παιχνιδιών ειδικά όταν έχουμε πολλούς παίκτες στις Εθνικές ομάδες αλλά εφόσον πρόκειται για τον Χάτζι, δέχτηκα αμέσως. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή στιγμή και για τις δύο ομάδες».

Μιλώντας για την Φαρούλ δεδομένου πως βρίσκεται στην πρώτη θέση των PlayOffs του πρωταθλήματος Ρουμανίας, ο Λουτσέσκου σημείωσε: «Δεν αποτελεί έκπληξη που η Φαρούλ βρίσκεται στην πρώτη θέση. Έχει τον Χάτζι, που είναι ένας μεγάλος προπονητής με νοοτροπία νικητή. Η μάχη στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας θα είναι πολύ σκληρή και θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ