close search results icon

Λύκειο Σκύδρας: Πρωτιά για την Ευαγγελία από το Σταυροδρόμι

Λύκειο Σκύδρας: Πρωτιά για την Ευαγγελία από το Σταυροδρόμι


Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων ήταν μια σημαδιακή ημέρα για την Ευαγγελία Σικοβάρη.

 Η επίτευξη των στόχων ολοένα και πλησιάζει με την κοπέλα από το Σταυροδρόμι να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και χαμόγελο. Όπως «εξομολογείται» στο pellanews.gr «πρέπει να διαχειριζόμαστε το άγχος και να κυνηγάμε τα όνειρα μας». «Όποιος θέλει και προσπαθεί πραγματικά πετυχαίνει» υπογραμμίζει η Ευαγγελία η οποία κατάφερε να έχει τον υψηλότερο Μέσο Όρο στο Γενικό Λύκειο Σκύδρας.

Επιλέγοντας την κατεύθυνση ανθρωπιστικών σπουδών στόχος της είναι να σπουδάσει ψυχολογία και απ’ ότι φαίνεται η βαθμολογία με Μ.Ο. 17,58 της ανοίγει την πόρτα για να εκπληρωθεί το όνειρο της.

Αναφορικά με τη χρονιά που πέρασε η Ευαγγελία Σικοβάρη κάνει λόγο για μια δύσκολη και αρκετά απαιτητική χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας απαιτείται προγραμματισμός και οργάνωση. Το να γράφεις, βέβαια, 19,2 στα Λατινικά καταλαβαίνει κανείς ότι υπήρξε συστηματικό διάβασμα και προσήλωση στον στόχο.

Το μήνυμα της μελλοντικής φοιτήτριας της οποίας ευχόμαστε τα καλύτερα είναι: «να κυνηγάτε τα όνειρα σας και όσο μπορείτε να έχετε λιγότερο άγχος».


sikobari.jpg

Η Ευαγγελία Σικοβάρη σημείωσε τον καλύτερο Μέσο Όρο στις πανελλαδικές εξετάσεις από τους μαθητές του Λυκείου Σκύδρας με 17,6 στην Ιστορία, 16.6 στα Αρχαία, 16,9 στη Γλώσσα και 19,2 στα Λατινικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ