close search results icon

Μ. Σεκερλής: "Εάν επαληθευθούν κάποια μοντέλα μιλάμε για ακραίο καύσωνα σε λίγο!"

Ο Γιαννιτσώτης εκτιμητής καιρού για τις συνθήκες του αμέσως επόμενου διαστήματος, μέσα από το πανελλήνιο γκρουπ "Καιρού Παιχνίδια". 

Διαβάστε τι εκτιμά οτι θα συμβεί το επόμενο διάστημα με το μαρτύριο του καύσωνα που ζούμε και για πότε εκτιμά, βάση συγκεκριμένων μετρήσεων προβλέψεων, οτι θα έχουμε "ακραίο καύσωνα": 

Πτώση θερμοκρασίας αν και μικρή από αύριο δεν θα έλεγα ότι θα πάρουμε ανασες δροσιάς αλλά δεν θα είναι αυτό το χάλι που είχαμε σήμερα!Θα ενισχυθεί αύριο το μελτέμι στο Αιγαίο οπότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για πυρκαγιές σε Εύβοια Αττική Χαλκιδική και νησιά Αιγαίου!

Οπότε δείξε τεράστια προσοχή σε όλες τις περιοχές αυτές να μην έχουμε δράματα!!

screenshot-15-WYzqd.png

Τρομάζουν τα στοιχεία από τα μοντέλα για το διάστημα 21 με 24 Ιουλίου καθώς αν επαληθευτούν θα μιλάμε για ακραίο καύσωνα αυτή τη φορά!Ελπίζω να μετριαστεί κάπως η κατάσταση και να μην έχουμε ακραίες καταστάσεις!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η έντονη ζέστη θα συνεχιστεί για πολλές μέρες ακόμη με απουσία αστάθειας και δροσιάς!Για ότι νεότερο υπάρξει από τα μοντέλα για το ενδεχόμενο ακραίου καύσωνα όπως σας ειπα και παραπάνω θα σας ενημερώσω μόλις έχω κάτι σίγουρο στα χέρια μου!

Θα ήθελα τέλος από όλους σας να στηρίξετε την προσπάθεια που κάνω εγώ και οι συνεργάτες μου προκαλώντας τους φίλους σας να γίνουν μέλη στην ομάδα μας ώστε να γίνουμε ακόμη μεγαλύτερη μετεοπαρεα!@όλοιΜε

Εκτίμηση Μάκης Σεκερλης!!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ