close search results icon

Μαχητικός ο Αλμωπός στην Λάρισα

Μαχητικός ο Αλμωπός στην Λάρισα

Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκε ο Αλμωπός στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ, καθώς ο Γιώργος Τυριακίδης είχε να διαχειριστεί τις απουσίες των Βαγγέλη Κερθι και Παύλου Εππα, οι οποίοι είχαν συμπληρώσει κάρτες αλλά και των Δημήτρη Τσιπούρα και Κώστα Κυριακίδη που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού.

202304231636435953-900x600.jpg

Ο έμπειρος Σκύδραιος προπονητής για άλλη μια φορά παρέταξε την καλύτερη δυνατή 11αδα αλλά και ένα σύνολο που πάλεψε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. 

Ο Γιώργος Τυριακίδης που παρατάχθηκε σε σχηματισμό 3-5-2 είχε τον Ντόκιτς κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα αγωνίστηκαν οι Τσιμπούκας, Σουλιώτης και Ασλαμπάλογλου. Δεξί μπακ -χαφ ήταν ο Παρασκευάς και αριστερό ο Μακρυδακης.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής αγωνιστήκαν οι Πέττας, Πέλκας και Ρίβας, με δίδυμο τους Πόποβιτς και Πατρινό στην επίθεση.

fb-img-1682313639716.jpg

Μάλιστα και στο Β ημίχρονο ο προπονητής του Αλμωπού βοήθησε την ομάδα του από τον πάγκο δίνοντας φρεσκάδα και "ρίχνοντας" στην αναμέτρηση τους Μανωλάκη, Παπαδόπουλο, Σουρνάκη και Καρυπίδη, με την ομάδα του να διεκδικεί το θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ