close search results icon

Μαμά πήγε με την κόρη της στο GNTM και πέρασαν κι οι δύο με οκτώ «ναι»

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες έμοιαζαν καταπληκτικά, εμφανίστηκαν μπροστά στους τέσσερις κριτές.

Μαμά πήγε με την κόρη της στο GNTM και πέρασαν κι οι δύο με οκτώ «ναι»

Συνεχίστηκαν οι οντισιόν του GNTM 5, το οποίο έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη μέρα, μπαίνοντας δυναμικά στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό.

Στο δεύτερο επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι του Star, η 47χρονη Μικαέλα και η 19χρονη Μάρα - μητέρα και κόρη - αποφάσισαν να δοκιμάσουν μαζί την τύχη τους στο παιχνίδι, διεκδικώντας μια θέση στην επόμενη φάση.

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες έμοιαζαν καταπληκτικά, εμφανίστηκαν μπροστά στους τέσσερις κριτές, εντυπωσιάζοντάς τους από την πρώτη στιγμή και, παράλληλα, συγκινώντας τους, με την απόφασή τους να εμφανιστούν μαζί.

Από τη μία, η 19χρονη Μάρα είχε τις τέλειες αναλογίες για μοντέλο, ενώ ασχολείται ήδη ένα χρόνο με τον χώρο. Από την άλλη, η 47χρονη Μικαέλα διέθετε ένα καλοσχηματισμένο κορμί, ενώ στο παρελθόν αναδείχθηκε Miss Slovenia. Και οι δύο ασχολούνται με τον αθλητισμό.

«Δεν έχει κανένα νόημα να μπω στο παιχνίδι χωρίς το παιδί» ανέφερε η μαμά Μικαέλα. Επίσης προσέθεσε: «Εγώ είχα ενδοιασμούς, ο άντρας μου μάς έπεισε να έρθουμε». «Θα ήθελα να μπούμε μαζί, θα έχω συμπαράσταση και θα με βοηθάει», είπε η κόρη Μάρα.

Οι δυο τους έκαναν διάφορες πόζες με μαγιό - μάλιστα επέλεξαν ίδιο χρώμα - και κατάφεραν να κάνουν τους κριτές να πατήσουν από 4 "ναι", με αποτέλεσμα μαμά και κόρη να περάσουν στην επόμενη φάση.

Πηγή: news247.gr, sdna.gr/newsroom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ