close search results icon

Μάντζιος: «Θέλουμε νίκη με Παναθηναϊκό»

Μάντζιος: «Θέλουμε νίκη με Παναθηναϊκό»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τους «πονοκεφάλους» των απουσιών που έχουν μειωθεί.

Ο Έλληνας υποστήριξε ότι η ομάδα μπήκε στη διακοπή με νίκη, δούλεψε πολύ στα κομμάτια που έχει αδυναμίες και είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στο παιχνίδι με τους «πράσινους» ενώ στάθηκε στους παίκτες που έχουν επιστρέψει τονίζοντας ότι πλέον, έχει περισσότερες επιλογές κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα.

Επιπλέον, αναφερόμενος στα κλειδιά που θα βοηθήσουν τον Άρη να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο «τριφύλλι» υποστήριξε ότι θα πρέπει οι παίκτες του να έχουν ισορροπία αμυντικά και επιθετικά καθώς το ματς θα είναι δύσκολο, να κάνουν το παιχνίδι τους και να είναι έτοιμοι πνευματικά και σωματικά. Ερωτηθείς για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος τον Λορέν Μορόν δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την απόδοση του αλλά τόνισε ότι θα πρέπει να τον βοηθήσουν περισσότερο και οι συμπαίκτες του και η αποτελεσματικότητα του να ανέβει.

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζοντας τον μια πολύ καλή ομάδα και δουλεμένη ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φώτη Ιωαννίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Λεβαδειακό, λέγοντας ότι έχει τρομερή εξέλιξη και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ