close search results icon

Μαρία Παπαδοπούλου: Σας ευχαριστούμε θερμά για την όμορφη αυτήν εμπειρία

Μαρία Παπαδοπούλου: Σας ευχαριστούμε θερμά για την όμορφη αυτήν εμπειρία

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το σχολείο του Ριζού παραβρέθηκε η Μαρία Παπαδοπούλου. Η ίδια δήλωσε

📍Παρευρέθηκα σήμερα ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης» για τον Δήμο Σκύδρας με μέλη του συνδυασμού στην εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου Ριζού και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ριζού με διοργανωτή τον Χατζηβασιλειάδη Κυριάκου στο Πνευματικό Κέντρο Ριζού!

fb-img-1697661537769.jpg



  📌Πραγματοποιήθηκε έκθεση φωτογραφίας και προβολή της ταινίας "Αναζητώντας την ιστορία του χωριού μας", όπου μέσα από τις ιστορίες των συγχωριανών μου μάθαμε, νιώσαμε , ταξιδέψαμε σ εκείνη την εποχή ..την τότε που τα σχολειά λειτουργούσαν 6 μέρες την βδομάδα, που την έβδομη μέρα η παρουσία στην εκκλησιά ήταν υποχρεωτική , που τα παιχνίδια ήταν ομαδικά, που οι γιορτές ήταν πολύωρες , που οι γυμναστικές επιδείξεις ήταν γιορτή, που οι εκδρομές αν και κοντινές χαράζονταν στην μνήμη !!
📌Βέβαια η εκδήλωση μου επιφύλαξε μια έκπληξη ! Την έκθεση φωτογραφίας πέραν από συγγενείς και φίλους κοσμούσε και μια φωτογραφία του μπαμπάκα μου, του θείου Ηλία και της αγαπημένης σε όλους στο χωριό χήρας γιαγιάκας μας Ευρώπης!❤️

fb-img-1697661549681.jpg



📌Συγχαρητήρια στο Δημοτικό Σχολείο Ριζού και στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Ριζού! Συγχαρητήρια στον δάσκαλο Χατζηβασιλειάδη Κυριάκο και τη σύζυγο του Liana Gaitatzi για την συγκινητική ταινία , που μας ταξίδεψε, μας ανακάτεψε μνήμες ,μας συγκίνησε !
Σας ευχαριστούμε θερμά για την όμορφη αυτήν εμπειρία !🙏🏻

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ